دكتر مهدي طباطبايي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: طرح بسيج سلامت نوروزي از شاخص ترين فعاليت هاي گروه سلامت محيط كار دانشگاه علوم پزشكي زاهدان است كه هر ساله از ابتداي اسفند تا 15 فروردين اجرا مي شود.
وي ادامه داد: اين طرح با هدف حفظ و ارتقاي سلامت شهروندان و مسافران نوروزي و همچنين ارتقاء شاخص هاي بهداشتي مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي و پيشگيري از هرگونه خطر در تمام مناطق شهري و روستايي زيرپوشش دانشگاه علوم پزشكي زاهدان اجرا مي شود.
وي افزود: در اين راستا بازرسان بهداشت محيط اين دانشگاه از آغازين روز اجراي طرح 11 هزار و 500 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن بين راهي را مورد بازرسي قرار دادند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان افزود: در اين بازرسي ها علاوه بر معدوم سازي مواد غذايي تاريخ مصرف گذشته 25 مركز عرضه موادغذايي به دليل رعايت نكردن نكات بهداشتي تعطيل و 39 نفر از متصديان اين مراكز نيز به علت نواقص بهداشتي بعد از گرفتن اخطار به مراكز قضايي معرفي شدند.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان با افزون بر 2 ميليون و 775 هزار نفر جمعيت و 19 شهرستان و 187 هزار و 502كيلومتر مربع وسعت پهناورترين استان كشور شناخته مي شود.
اين استان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسيم شده كه شهرستان هاي شمالي شامل زابل، هيرمند، زهك، هامون و نيمروز زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي زابل و شهرستان هاي زاهدان، ميرجاوه، خاش، سراوان و سيب و سوران زير نظر دانشگاه علوم پزشكي زاهدان و شهرستان هاي ايرانشهر، سرباز، نيكشهر، دلگان، چابهار، فنوج، مهرستان، كنارك و قصرقند زير پوشش دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر قرار دارد.
7316 **6081
زاهدان - ايرنا - معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان گفت: چهار هزار و 500 كيلوگرم انواع موادغذايي تاريخ گذشته در شهرستانهاي زير پوشش اين دانشگاه با اجراي طرح سلامت نوروزي كشف و معدوم سازي شد.