ایرج حریرچی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: با توجه به اینكه تهیه موادغذایی سالم و بهداشتی در اماكن پذیرایی، رستوران ها و هتل ها به عنوان یك موضوع مهم در دستور كار وزارت بهداشت است، در ایام نوروز كه تعداد مسافرت های مردم بیشتر می شود، این وزارتخانه توجه بیشتری به عرضه و توزیع موادغذایی دارد.
وی با بیان اینكه موادغذایی ناسالم و غیربهداشتی به سلامت مردم لطمه جدی وارد می كند، اظهار داشت: به همین منظور در ایام تعطیلات نوروزی نظارت ها بر موادغذایی افزایش چشمگیری دارد تا مردم با اطمینان خاطر بیشتری از این مواد استفاده كنند.
حریرچی ادامه داد: همچنین در ایام نوروز، 25 هزار و 829 مورد نمونه برداری غذایی در سطح كشور انجام شد تا مردم بدانند كه این نظارت ها در ایامی كه ازدحام مردم برای مصرف این موادغذایی بیشتر است، افزایش می یابد.
وی اضافه كرد: طی 32 هزار و 920 مورد بازدید از عرضه كنندگان و توزیع كنندگان موادغذایی در كشور، موادغذایی فاسد و غیربهداشتی زیادی كشف شد كه به همین منظور وزارت بهداشت، نظارت های خود را افزایش داد تا بتوانیم با افراد متخلف برخورد كنیم.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: امسال بازرسان این وزارتخانه مجهز به تجهیزاتی بودند كه می توانستند هنگام بازدید از این اماكن، آزمایش های لازم را روی موادغذایی انجام دهند و خوشبختانه نسبت به سال گذشته اقدامات بهتری در حوزه نظارت بر موادغذایی در ایام نوروز انجام شد.
سید یاسر رایگانی سخنگوی طرح نظارت نوروزی سازمان تعزیرات حكومتی نیز پیشتر اعلام كرده بود در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز یك میلیارد و ۷۴ میلیون تومان جریمه به ثبت رسیده است.
رضا غلامی مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی نیز اعلام كرده كه دو هزار و 112 رستوران و مركز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در ایام نوروز پلمب شد.
به گفته وی، بیشتر اماكنی كه پلمب شدند، رستوران و چلوكبابی و پس از آن نانوانی ها و قنادی ها بودند و علاوه بر پلمب دو هزار و 112 اغذیه فروشی غیر بهداشتی، 10 هزار و 221 رستوران و مركز تهیه و توزیع مواد غذایی غیر بهداشتی و متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: در این مدت 782 هزار و 163 مورد بازرسی انجام شد كه 27 هزار مورد آن مربوط به رستوران های بین راهی و 18هزار و 33 بازرسی مشترك با سازمان تعزیرات و دیگر دستگاه ها بوده است.
اجتمام ** 7268 **1569
** آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
سخنگوی وزارت بهداشت در گفت و گو با ایرنا:
1419 تن موادغذایی فاسد در نوروز معدوم شد
۲۱ فروردین ۱۳۹۷، ۹:۱۰
کد خبر:
82882098
تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: در ایام تعطیلات نوروز امسال، یك میلیون و 419 هزار كیلوگرم (1419تن) موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در كشور معدوم شد.