به گزارش روز جمعه پايگاه اطلاع رساني دامپزشكي استان مركزي،دكتر محسن شانقي افزود: اين فرآورده ها در جريان 81 هزار و 205 مورد بازديد و 2 هزار و 544 مورد نمونه برداري از مراكز توليد، نگهداري، توزيع و عرضه مواد غذايي، فروشگاه هاي گوشت قرمز و سفيد، رستوران ها، غذاخوري هاي شهري و جاده اي و كارگاه هاي بسته بندي شناسايي شده است.
وي ادامه داد: در اين مدت 257 واحدمتخلف بهداشت عمومي به مراجع قضايي معرفي شده است.
مديركل دامپزشكي استان مركزي خاطر نشان كرد: بازرسي هاي بهداشتي و نظارت بر واحدهاي توليد، نگهداري و عرضه محصولات خام دامي در طول سال در راستاي نظارت بهداشتي بر فرآورده هاي خام دامي و با هدف تضمين سلامت و امنيت مواد غذايي انجام مي شود.
دكتر شانقي ياد آور شد: 66 هزار و 242 تن گوشت سفيد و قرمز سال گذشته در بازرسي از كشتارگاه هاي دام و طيور استان مركزي سالم و قابل مصرف تشخيص داده شد.
وي گفت: 55 هزار و 161 تن گوشت سفيد پارسال با كشتار 23 ميليون و 560 هزار قطعه طيور گوشتي در كشتارگاه هاي طيور استان مركزي و 11 هزار و 81 تن گوشت قرمز با كشتار 197 هزار و 636 راس دام سبك و سنگين در كشتارگاه هاي دام استان توليد شده است.
مديركل دامپزشكي استان مركزي خاطر نشان كرد: شماره 1512 اين اداره كل به منظور دريافت گزارش تخلف هاي احتمالي توليد و عرصه مواد غذايي خام دامي در خدمت مردم است.
استان مركزي با 12 شهرستان و يك هزار و 539 روستا داراي 622 واحد مرغداري صنعتي، 491 واحد گاوداري صنعتي و 191 واحد كارگاه پرورش آبزيان است.
1955/6013/
اراك - ايرنا - مديركل دامپزشكي استان مركزي گفت: 188 تن فرآورده خام دامي غيربهداشتي پارسال گذشته در اين استان شناسايي و معدوم شد.