محسن سلمان نژاد روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مذاكرات زیادی از سوی بخش خصوصی با سازمان بهزیستی در زمینه دهكده های بازنشستگی یا سالمندی صورت گرفته و این بخش در حال آغاز فعالیت خود در این زمینه است كه فعلا در حد مذاكره باقیمانده است.
وی اضافه كرد: دهكده بازنشستگی یا سالمندی (retirement village) در تمام دنیا به مكان هایی اطلاق می شود كه در بافت شهری یا خارج از آن به منظور ارائه خدمات ویژه به سالمندان ایجاد می شود.
وی در تعریف دهكده بازنشستگی گفت: دهكده بازنشستگی به مكانی گفته می شود كه شرایط زندگی در آنجا برای سالمندان، مناسب است.
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور تصریح كرد: هنگامی كه جمعیت سالمندی زیاد می شود، كسب و كارها نیز به سمت سالمندی پیش خواهد رفت.
سلمان نژاد اظهار داشت: راه اندازی دهكده های بازنشستگی به معنای ایجاد خانه سالمندان یا ایزوله كردن سالمندان نیست بلكه سالمندان بطور مقطعی شاید بخواهند به جایی بروند كه مناسب سازی شده باشد و خدمات خاص سالمندی دریافت كنند و آنجا آرامش داشته باشند یا اینكه علاقه مند باشند خانه های ارزان بخرند و جایی بروند كه بهتر به آنان رسیدگی شود.
وی افزود: استقبال بخش خصوصی از راه اندازی دهكده های بازنشستگی فرصت خوبی نیز برای ما مسئولان به شمار می رود تا متناسب با رشد جمعیت سالمندی، خدمات مناسب نیز به آنان ارائه شود.
به گفته وی، طبق آمار سال 95، هفت میلیون و 414 هزار و 91 سالمند در كشور وجود دارند كه 9.27 درصد جمعیت 79 میلیون و 926 هزار و 270 نفری را تشكیل می دهد و مطمئنا اكنون جمعیت سالمندان كشور به هشت میلیون نفر افزایش یافته است.
اجتمام*9185 *1569
تهران - ایرنا - رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور گفت: بخش خصوصی با افزایش جمعیت سالمندی در كشور به سمت راه اندازی دهكده های بازنشستگی یا سالمندی رفته است.