به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی شركت برق منطقه ای یزد ، محمدمهدی جاودانی در نشست جمعی از مدیران شركت و نمایندگان صنایع استان افزود: میزان پیك بار 300 تا 400 ساعت است كه ساخت نیروگاه برای این مقدار ساعت مقرون به صرفه نیست و با مدیریت مصرف میتوان بدون خاموشی از پیك بار عبور كرد.
وی یادآور شد: یزد یكی از پایدارترین شبكههای برق كشور را دارد و 73 درصد برق استان در بخش صنعت مصرف میشود .
وی اظهار كرد: با توجه به پیش بینی رشد مصرف و خشكسالی ، امیدواریم با تعامل صنایع همكار بتوانیم به خوبی از پیك تابستان سال 97 عبور كنیم.
قائم مقام شركت برق منطقه ای یزد تعداد مشتركان را 26 مشترك با مصرف بالای هفت مگاوات اعلام كرد.
جاودانی ادامه داد: سهمیه ابلاغی از سوی توانیر برای كاهش پیك بار 170 مگاوات است، امیدواریم با اجرای طرحهای پیك سایی در تابستان با همكاری صنایع این مهم محقق شود.
همچنین در این نشست رئیس گروه مدیریت مصرف برق منطقهای یزد گفت: پیك بار انرژی الكتریكی سال 96 یكهزار و 408 مگاوات بود كه با توجه به ورود صنایع جدید به مدار، پیشبینی میشود در تابستان 97 بیش از 14 درصد رشد داشته باشد.
فاطمه زارع با اشاره به اینكه حدود 40 درصد مصرف استان را صنایع بزرگ با مجموع دیماند قراردادی 1095 مگاوات تشكیل میدهند، افزود: 80 درصد مشتركان شركت واحدهای فولادی هستند كه بالاترین مصرف در زمان های پیك بار استان را داشتند.
وی همچنین مجموع بار صنایع بزرگ را كه همزمان با پیكبار استان در سال گذشته كه 30 خرداد ساعت 21: 22 رخ داد بیش از 604 مگاوات اعلام كرد.
این كارشناس ، طرحهای پیك سایی در تابستان 96 را طرح كاهش یا قطع بار برنامهریزیشده، طرح استفاده از مولد اضطراری ، طرح ذخیره عملیاتی صنایع و طرح جابجایی ساعات پیك دانست و گفت: در طرح كاهش یا قطع بار برنامه ریزیشده با همكاری 6 صنعت نزدیك به 22 میلیارد ریال پاداش به صنایع همكار پرداخت شده و میزان كاهش بار در روز پیك شبكه سراسری، حدود 93 مگاوات بود.
رئیس گروه مدیریت مصرف برق منطقهای یزد، كاهش توان در روز پیك بار كشور را 54 مگاوات و استان را 50 مگاوات ذكر كرد.
1968/ 2047/
یزد - ایرنا - قائم مقام شركت برق منطقهای یزد می گوید: پیك مصرف برق استان در تابستان سال 1397، یكهزار و 632 مگاوات پیش بینی شده است.