به گزارش ايرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، قاسم جان بابايي روز يكشنبه افزود: اميدواريم با مديريت تجويز و مصرف آنتي بيوتيك ها، بتوانيم مقاومت ميكروبي را كاهش دهيم.
وي با تاكيد بر برنامه ريزي در تجويز و مصرف دارو، ادامه داد: سازمان بهداشت جهاني، مقاومت آنتي بيوتيكي را يكي از بزرگترين خطرات تهديد كننده سلامت عمومي جهان اعلام كرد و تجويز و مصرف بيش از حد و خودسرانه را يكي از دلايل مقاومت آنتي بيوتيكي مي داند.
معاون وزير بهداشت گفت: تجويز بي رويه آنتي بيوتيك هاي نسل جديد و گران قيمت، علاوه بر تحميل هزينه به بيمار و نظام درماني كشور، موجب بروز مقاومت هاي آنتي بيوتيكي در سطح جامعه مي شود و در آينده، درمان بيماري هاي عفوني و واگيردار را با مشكلات عديده اي مواجه خواهد كرد.
جان بابايي تاكيد كرد: يكي از سنجه هاي اعتباربخشي بيمارستان ها به تجويز و مصرف آنتي بيوتيك اختصاص خواهد يافت و رتبه بندي دانشگاه ها بر اساس اين سنجه انجام خواهد شد بنابراين لازم است مهارت كادر درمان نيز بهبود يابد.
وي يادآور شد: بيمارستان و دانشگاه هاي علوم پزشكي كه بتوانند مصرف آنتي بيوتيك، ملزومات و داروها را مديريت كنند، در حقيقت امنيت و ايمني بيمار را فراهم آورده اند.
اجتمام *9185 * 3063
معاون وزير بهداشت:
دستورالعمل تجويز و مصرف 8 قلم آنتي بيوتيك پر هزينه ابلاغ شد
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۴
کد خبر:
82906616
تهران - ايرنا - معاون درمان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: دستورالعمل تجويز و مصرف هشت قلم آنتي بيوتيك پر هزينه با همكاري سازمان غذا و دارو و انجمن بيماري هاي عفوني و گرمسيري در راستاي مديريت بهينه هزينه هاي خدمات سلامت و كاهش بروز مقاومت ميكروبي، تدوين و ابلاغ شد.