علي ديانتي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: كاهو از محصولات اصلي كشاورزي مياندوآب است و از هر مترمربع از اراضي اين شهرستان حدود 10 كيلوگرم كاهو برداشت مي شود.
وي با بيان اينكه 40 بهره بردار در اين شهرستان در كاشت كاهو فعاليت مي كنند، گفت: سالانه به طور متوسط يكهزار و 250 تن كاهو در مياندوآب توليد مي شود و با برداشت و فروش آن براي 100 نفر به صورت مستقيم و 150 نفر به طور غيرمستقيم اشتغال ايجاد مي شود.
وي افزود: كاهو بيشتر به صورت تازه خوري، در سالاد و انواع غذاهاي رژيمي استفاده مي شود.
به گزارش ايرنا كاهو حاوي مقادير زيادي آنتي اكسيدان، امگا 3، مواد معدني و ويتامين ها، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم و غيره مي باشد و در درمان بي خوابي، اضطراب، افسردگي، ديابت، كم خوني، كاهش فشارخون موثر است.
كاهو بدليل طبع سردي كه دارد همراه با سكنجبين، زيره و نعناع استفاده مي شود.
شهرستان مياندوآب با بيش از 277 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده و سومين شهر پرجمعيت استان است.
3072/9871/3093
مهاباد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي مياندوآب گفت: برداشت كاهو از 25 هكتار از زمين هاي كشاورزي اين شهرستان آغاز شد.