۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۴۹
کد خبر: 82914121
T T
۰ نفر
اورژانس هوایی همدان 251 مصدوم را به بیمارستان ها منتقل كرد

همدان- ایرنا- رئیس مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی همدان گفت: 251 مصدوم در سه و نیم سال گذشته در 210 پرواز توسط اورژانس هوایی همدان به بیمارستان ها منتقل شدند.

حبیب معصومی روز یكشنبه در سومین نشست هم‌ اندیشی مسئولان پایگاه‌های اورژانس كشور به میزبانی همدان اظهار كرد: 95 درصد ماموریت های اورژانس هوایی همدان در داخل استان برای انتقال مصدومان بوده و تنها 9 ماموریت خارج از استانی انجام شده است.
وی اضافه كرد: اولین پد فرود بالگرد در فامنین احداث و بهره برداری شد و از این نظر شهرستان فامنین با 28 درصد بیشترین سهم را در ماموریت های اورژانس هوایی دارد.
رئیس مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی همدان با بیان اینكه سال گذشته 15 میلیارد ریال برای اجاره بالگرد به هلال احمر پرداخت شد خاطر نشان كرد: اورژانس هوایی این استان 18 مرداد 93 همزمان با 12 استان شروع به كار كرد.
معصومی افزود: در سه و نیم سال گذشته اقداماتی همچون تجهیز بالگرد، تجهیز و راه اندازی پایگاه هوایی، حل مشكلات تعطیل بودن پایگاه امداد هوایی در زمان صرف نهار و روزهای پنجشنبه و جمعه و برگزاری دوره های آموزشی برای كاركنان اورژانس پیش بیمارستانی انجام شده است.
وی اضافه كرد: هم اینك به جز شهرستان های رزن، بهار و تویسركان تمامی شهرستان ها مجهز به پد فرود بالگرد هستند و در برخی از شهرستان ها دومین پد نیز در حال احداث است.
رئیس مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی همدان ادامه داد: به منظور آشنایی با مكان استقرار پدهای فرود بالگرد و بیمارستان ها، تیم پروازی اقدام به بازدید از تمامی بیمارستان های همدان كردند.
معصومی تهیه سوخت برای بالگردهای عبوری، تهیه نقشه موزائیكی برای مراكز پیام شهرستان ها و تلاش برای تكمیل پدهای نیمه كاره در نهاوند و اسدآباد، را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی همدان نیز در این نشست گفت: توسعه چشمگیری در خدمات پیش بیمارستانی در 2 دهه اخیر رخ داده است.
حبیب الله موسوی بهار افزود: در دولت تدبیر و امید، توسعه امكانات بیمارستانی، افزایش فضای استقرار پایگاه های امداد جاده ای و افزایش میزان خدمات رسانی به شهروندان تحقق یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی همدان اظهار كرد: نجات جان یك فرد در طول زندگی بسیار ارزشمند است و فعالان در اورژانس، روزانه جان افراد زیادی را نجات می دهند و در این راستا نجات جان مصدومان تنها وظیفه علوم پزشكی نیست بلكه دیگر نهادها نیز در این زمینه مسئولیت دارند.
موسوی بهار تاكید كرد: تمامی مشكلات را نمی توان به تنهایی حل كرد، بلكه علوم پزشكی دارای شركایی است كه باید به صورت جدی برای كاهش حوادث ترافیكی همكاری كنند.
وی با بیان اینكه آمار بالای جان باختگان سوانح رانندگی شایسته كشور نیست گفت: باید با بهبود وسایل نقلیه، ایمن سازی راه ها و فرهنگ سازی این آمار را كاهش داد.
موسوی بهار افزود: شدت سوانح رانندگی در معابر درون شهری استان همدان بیشتر از جاده های برون شهری است كه این امر از رفتار ترافیكی رانندگان نشات می گیرد.
سومین نشست هم‌اندیشی مسئولان پایگاه‌های اورژانس كشور به میزبانی همدان از روز شنبه هفته جاری آغاز شده و تا روز دوشنبه ادامه دارد.
7526/2087