۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴
کد خبر: 82914978
T T
۰ نفر

ابتكار:

نسبت بيكاري زنان تحصيلكرده از مردان بيشتر است

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴
کد خبر: 82914978
نسبت بيكاري زنان تحصيلكرده از مردان بيشتر است

تهران - ايرنا - معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: موضوع اشتغال و كارآفريني زنان در ايران نيازمند برنامه ريزي بهتري است چون اكنون در برخي از استان ها نرخ بيكاري زنان تحصيلكرده نسبت به مردان بيشتر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، معصومه ابتكار پيش تر اعلام كرده بود كه نرخ بيكاري زنان تحصيلكرده سه برابر بيشتر از مردان داراي تحصيلات عاليه است.
معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري امروز -دوشنبه- در مراسم افتتاحيه كارگاه بين المللي چالش ها و فرصت هاي ارتقاي كارآفريني زنان در ايران و ژاپن در محل كتابخانه ملي گفت: به همين دليل مساله اشتغال و كارآفريني زنان يكي از جهت گيري هاي مهم دولت دوازدهم است.
وي اظهار داشت: ما امروز در اين نشست به دور از مباحث تشريفاتي با يك كار علمي و تحقيقاتي مشترك مواجه هستيم و يك نشست بسيار كاربردي در ارتباط با تبادل تجربه بين دو كشور در زمينه كارآفريني زنان برگزار مي كنيم.
ابتكار اضافه كرد: چندين ماه در اين زمينه كار مطالعاتي صورت گرفته است و ٢٠٠ كارآفرين زن در ايران مورد ارزيابي قرار گرفتند و امروز براي تبادل اين تجربيات و تعريف نقشه راه همكاري براي آينده و موفقيت بيشتر كارآفريني در ايران و ژاپن استفاده مي كنيم.
وي موضوع كارآفريني زنان را يكي از مسايل مهم دولت دوازهم دانست و گفت: چون جمعيت قابل توجهي از زنان تحصيلات دانشگاهي دارند كه آمار ما نشان مي دهد كه ٢٧ درصد فارغ التحصيلان دانشگاه ها زن هستند.
وي ادامه داد: جداي از اين مساله هم اكنون، شمار زنان ايراني بيشتر از مردان در دانشگاهها است و در همه رشته ها بجز مهندسي زنان پيشي گرفته اند و اين نشان دهنده سياستگذاري اصولي براي زنان در ايران است.
وي قهرماني تيم فوتسال دختران در آسيا و تيم كاراته را تبريك گفت و در اين باره اظهار داشت: اين موضوع نشان دهنده همت زن ايراني است و اين همت و تلاش ها سبب پيشرفت و تحولات زيادي در جامعه مي شود و اميدواريم با توجه به تحصيلات دانشگاهي زنان ايراني در حوزه اشتغال با رعايت پارادايم اسلامي براي زنان دستاوردهاي خوبي داشته باشيم.
وي هدف گيري ديگر را توان افزايي و توانمندسازي زنان روستايي دانست و افزود: اين زنان هم مي توانند در زمينه هاي مختلف موفق بشند و كارآفريني را در زنان افزايش دهند.
ابتكار ادامه داد: اكنون ٧٥ درصد صنايع دستي توليدي كشور توسط بانوان توليد مي شود و امروز يكي ديگر ازجهت گيري هاي كليدي ما ارتقاي استانداردها و سطح اين توليدات است. در بحث بازاريابي نيازمند همكاري هاي بين المللي و منطقه اي هستيم.
ابتكار گفت: موضوع بازاريابي يكي از هدف گيري هاي ديگر ما است و اميدواريم در اين زمينه اقدامات خوبي انجام شود.
معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري همچنين از برگزاري اجلاس بين المللي زنان در حوزه آي تي سي با تمركز روي تجارت الكترونيك در سال جاري خبر داد.
وي اضافه كرد: همچنين براي توانمندسازي زنان ايران به ويژه در مناطق روستايي تفاهم نامه اي با معاون علمي رئيس جمهوري براي كارآفريني زنان نيز داشته ايم تا زنان در اين عرصه نيز موفقيت هايي داشته باشند.
معاون رئيس جمهوري تصريح كرد: برگزاري استارت تاپ ها با مشاركت ايران و ژاپن در حوزه زنان نيز مي تواند بسيار تاثيرگذار باشد.
وي اضافه كرد: مساله توانمندسازي و توان افزايي زنان به يكسري مباني اوليه نياز دارد كه مهمترين آن مساله صلح و امنيت است مخصوصا اكنون كه در منطقه با خشونت، جنگ و تروريسم مواجه هستيم و زنان و كودكان بيشتر آسيب مي بينند.
ابتكار، همچنين مساله برجام را يك مساله مهم بين المللي دانست و گفت: برجام در بهبود شرايط ايران و منطقه موثر است و امروز ما بايد تلاش كنيم كه همكاري ها را به سمت تفاهم و ارتقاي سطح مناسبات و تقويت آنها پيش ببريم و مقابله با خشونت، افراط گرايي و يك جانبه گرايي را در منطقه داشته باشيم، چون جنگ، تحريم و ناامني، زنان و كودكان را دچار آسيب هاي جبران نابذير مي كند .
وي ابراز اميدواري كرد برگزاري اين نشست ها بتواند جهت رفع مشكلات حوزه زنان موثر باشد.
در اين كارگاه بين المللي كه در چارچوب برنامه مشترك ايران و ژاپن در حوزه زنان و خانواده است، غلامحسين دهقاني معاون حقوقي وزير امور خارجه، معصومه ابتكار معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري، هيروياسو كوباياشي سفير ژاپن در ايران و جانكو چانو مديركل بنياد صلح ساساكاواي ژاپن حضور داند.
اجتمام **7268**3229** 1418