سيد علي آقازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: حل مشكلات خانواده بزرگ هپكو از مدت ها پيش با برگزاري نشست هاي متعدد با مقامات كشوري و مكاتبات لازم پيگيري شده و همچنان نيز ادامه دارد.
وي تصريح كرد: به كارگران فهيم و تلاشگران صادق عرصه صنعت و اقتصاد كشور در هپكو اين اطمينان خاطر را خواهيم داد كه براي رفع چالش هاي پيش روي اين واحد صنعتي از هيچ تلاشي فروگذار نخواهيم كرد.
استاندار مركزي بيان كرد: تلاش دولتمردان و همه دلسوزان نظام و انقلاب اين است كه مشكلات و تنگناهاي پيش روي اين واحد صنعتي در فضايي مسالمت آميز و قانوني حل و فصل شود.
آقازاده افزود: بازگشت مجدد هپكو به رونق اقتصادي راهبرد دولت است و تحقق اين مهم با همراهي كارگران و سازمان هاي ذيربط از جمله سازمان خصوصي سازي مهيا مي شود.
واحد توليدي صنعتي هپكو، به عنوان قطب توليد ماشين آلات راهسازي در منطقه خاورميانه مطرح بود اما در سال هاي اخير با چالش هاي مختلفي دست و پنجه نرم مي كند.
شركت هپكو در سال 1351 در زميني به وسعت 90 هكتار با هدف مونتاژ ماشين آلات راهسازي تاسيس و از سال 1354 با همكاري شركتهاي اينترناش، پوكلين، ساكائي، دايناپاك، و لوكومو از كشورهاي آمريكا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند شروع به فعاليت كرد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، توجه به ساخت ماشين آلات راهسازي و معدني در دستور كار قرار گرفت و با همكاري شركت ليبهر آلمان طرح توسعه هپكو با مجموعه اي از مدرن ترين ماشين آلات، با ظرفيت تقريبي3000 دستگاه در سال 1363 آغاز شد.
3075/
اراك - ايرنا - استاندار مركزي گفت: احقاق حقوق كارگران واحد توليدي، صنعتي هپكو را با همه توان دنبال مي كنيم.