بخارایی امروز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از یك سال پیش كه فدراسیون هاكی آسیا به دلیل هفت دوره قهرمانی كشورمان در قاره كهن و سومی جهان، وسایل این رشته را به فدراسیو هاكی ایران هدیه داده است، درگیر وارد كردن این تجهیزات از گمرگ كشور هستیم و هنوز هم موفق نشده ایم.
وی گفت: ابزار و لوازم هاكی به مرور زمان در رقابت های داخلی فرسوده می شود و نیازمند به روز شدن است.
دبیر فدراسیون هاكی در خصوص برنامه های سال 97 این رشته نیز اظهار داشت: اواخر تیرماه رقابت های رده سنی و مرداد ماه مسابقات مردان و زنان زیر 18 سال برگزار می شود و از نیمه دوم سال نیز لیگ داخل سالن هاكی برنامه های خود را از سر می گیرد. البته در نیمه نخست سال 97 اعزام برون مرزی برای ملی پوشان نداریم. زیرا در سال قبل حضور در جام ملت های آسیا و رقابت های جهانی رشته هاكی انجام شد. ولی در صورت دریافت دعوت نامه برای رقابت های بین المللی احتمال شركت وجود دارد.
بخارایی درباره اعزام نشدن تیم هاكی روی چمن ایران به بازی های آسیایی جاكارتا گفت: برنامه ریزی فدراسیون در سال گذشته حضور موفق در رقابت های سالنی بود كه خوشبختانه موفق شدیم به مقام سوم جهان هم برسیم این در حالی است كه اگر قرار بود همزمان برای رقابت های هاكی روی چمن برنامه ریزی كنیم، موفقیت رقابت های سالنی كسب نمی شد.
وی افزود: البته از آنجا كه در بازی های آسیایی 2014 اینچئون كره جنوبی به رغم كسب سهمیه در رشته هاكی روی چمن، كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش و جوانان با اعزام تیم ملی به این مسابقات مخالفت كردند تا در این دوره علاقه ای برای حضور در مسابقات انتخابی نباشد.
او گفت كه فدراسیون برنامه های توسعه ای این رشته را هر ساله از ابتدای تابستان با جذب بازیكنان رده های سنی در این رشته آغاز می كند و سرمربیان تیم ها نیز در این خصوص به خوبی توجیه شده اند تا اواخر شهریورماه پس از برگزاری جشنواره ای رقابتی بازیكنان مستعد شناسایی شوند.
وی دلیل تفاوت هاكی چمنی و سالنی ایران را فعال بودن رشته سالنی در سال های گذشته عنوان كرد و افزود: زمین های استاندارد هاكی روی چمن در گذشته فراهم نبود تا تمركز هاكی در سالن باشد. البته در هاكی چمن كسب سهمیه بازی های اینچئون كره جنوبی و مقام نخست غرب آسیا را در كارنامه داریم و كم تجربه و كم مدال نیستیم. ولی نسبت به هاكی سالنی به دلیل كمبود امكانات، كمی عقب تریم.
ورزشی**9029**1368
تهران- ایرنا- «حمید رضا بخارایی» دبیر فدراسیون هاكی، گفت: تجهیزات این رشته ورزشی به دلیل عدم تولید داخلی، با كمبود روبه رو و جلوگیری از واردات آن هم چالش جدیدی است.