به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود برومند روز دوشنبه در مراسم تكریم و معارفه رئیسان سابق و جدید پارك علم و فناوری استان گیلان در رشت افزود: با فعالیت وزارت علوم بعد از انقلاب اسلامی در سال 1362 موضوع آموزش و تربیت دانشجو مطرح بود و كسی به فكر پژوهش نبود.
وی با اشاره به طرح موضوعات مرتبط با تحصیلات تكمیلی و نیز فناوری و كارآفرینی اظهار داشت: با حوزه ای روبرو هستیم كه بسیار پیچیده و مهم است و باید همه اركان كشور در پژوهش و فناوری فعال باشند تا موفقیت حاصل شود.
برومند در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از رئیس سابق پارك علم و فناوری گیلان و با تاكید بر اینكه باید از تجربه های او بهره مند شد، اضافه كرد: توسعه تیم ها با افراد آشنا با كارآفرینی و نوآوری ، مهم است و ما نیازمند نوع دیگری از اعضای هیات علمی آشنا با مباحث نوآوری و كارآفرینی هستیم كه در این زمینه كمبود داریم.
معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری، پارك های علم و فناوری را یكی از نهادهای مهم برای توسعه استان و منطقه دانست و بیان كرد: ارتباط پارك با دانشگاه های بزرگ استان بسیار مهم است و رئیس جدید پارك علم و فناوری گیلان، باید به این مهم توجه داشته باشد.
برومند با تاكید بر ضرورت توجه به اهمیت تعامل دست اندركاران پارك علم و فناوری گیلان با مسئولان استان گفت: باید از آنچه در استان وجود دارد، تا حد امكان بهره مند شد و برای تحقق این مهم، تعامل و ارتباط مستقیم با مسئولان نقش موثری دارد.
وی از رئیس جدید پارك علم و فناوری گیلان خواست تا توسعه منابع انسانی و جانشین محوری را در دستور كار قرار دهد و تاكید كرد: گیلان ، ذخیره نخبگان كشور و استان است و ظرفیت های زیادی دارد كه باید شناسایی كنیم.
** 50 شركت دانش بنیان در گیلان فعال است
رئیس پارك علم و فناوری گیلان نیز در این مراسم، با بیان اینكه 250 هسته، شركت و واحد فناور در استان فعال است، گفت: پارك علم و فناوری گیلان ، 50 شركت دانش بنیان دارد.
علی باستی با اشاره به افزون بر 16 هزار مترمربع فضای كالبدی در پارك علم و فناوری استان افزود: در كنار این نقاط قوت، مواردی هست كه باید تقویت شود.
وی با بیان اینكه باید استفاده بیشتری از ظرفیت شورای پارك علم و فناوری برده و از خرد جمعی بهره مند شویم، اظهارداشت: باید نبود صندوق پژوهش و فناوری را در استان راه اندازی كنیم.
رئیس پارك علم و فناوری گیلان تقویت ارتباطات برای استفاده از ظرفیت های علمی و دانشگاهی را مهم دانست و با اشاره به مزیت های استان و مهم دانستن این فرصت ها تصریح كرد: گردشگری، شیلات، نفت، زیتون، انرژی های نو و منطقه آزاد بندرانزلی از جمله مزیت های استان هستند كه لازم است مورد توجه قرار دهیم.
باستی در ادامه سخنانش بیان كرد: پنج فصل را برای پارك علم و فناوری گیلان شامل توسعه در زمینه های زیرساخت های پارك، نیروی انسانی، منابع مالی، پژوهش و فناوری ، مشاركت و همكاری ملی و بین المللی و توسعه نظام علمی و فناوری بومی را پیشنهاد می كنم.
در این مراسم ضمن قدردانی از مجید متقی طلب، علی باستی به عنوان رئیس جدید پارك علم و فناوری استان گیلان معرفی شد.
7286/2007
معاون وزیر علوم:
اقتصاد دانش بنیان موتور محرك توسعه اقتصادی است
۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۳
کد خبر:
82928363
رشت - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به شكل گیری پدیده اقتصاد دانش بنیان از دهه 90 گفت: این حوزه موتور محرك توسعه اقتصادی كشور است.