مجید اسكندری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این كشاورزان علاوه بر این، محكوم به پرداخت جزای نقدی در حق دولت و جمع آوری پسماندهای رها شده در طبیعت شدند.
وی یادآوری كرد: 13 كشاورز به علت بی توجهی به جمع آوری پسماندهای به جا مانده از كشت های زیر پلاستیكی سال 96 به مرجع قضایی این شهرستان معرفی شده بودند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رزن اضافه كرد: با دیدگاه محیط زیستی قضات این شهرستان رای های تحسین برانگیزی در راستای فرهنگسازی حفاظت از محیط زیست صادر شده است.
اسكندری گفت: جریمه نقدی پیش بینی شده برای این قبیل متخلفان 20 تا 60 میلیون ریال و 91 روز تا یكسال حبس است.
وی تاكید كرد: انتخاب 'حذف آلودگی پلاستیك' به عنوان شعال امسال هفته محیط زیست بیانگر اهمیت موضوع آلودگی پلاستیكی و مدت زمان طولانی مورد نیاز برای تجزیه آن است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رزن ادامه داد: كشت های زیر پلاستیكی و رها سازی پلاستیك در طبیعت تهدید علیه بهداشت عمومی نیز تلقی می شود
اسكندی گفت: این اقدام موجب آلودگی بصری و نمایاندن تصاویری زشت از اراضی كشاورزی برای مردم و بازدیدكنندگان از طبیعت می شود.
وی اضافه كرد: برخورد جدی با متخلفان كشت های زیر پلاستیكی در دستور كار اداره حفاظت محیط زیست است.
به گزارش ایرنا، طبق ماده 13 ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای كشاورزی، مراجع قضایی به موجب شكایت جهاد كشاورزی و محیط زیست درباره تخلفات مدیریت پسماندهای كشاورزی به این جرائم رسیدگی می كند.
50 درصد از اراضی رزن قابل كشت است و 27 درصد محصولات زراعی و 17 درصد از محصولات كشاورزی استان همدان در شهرستان رزن تولید می شود.
7526/2087
همدان- ایرنا- رئیس اداره حفاظت محیط زیست رزن گفت: متخلفان كشت های زیر پلاستكی به علت رها سازی پلاستیك در اراضی، با حكم مقام قضایی بخش سردرود به پاكسازی نقاط آلوده زیر نظر محیط زیست این شهرستان محكوم شدند.