رسول اكبري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح ارتقاي كيفيت آب شرب پلدشت از جمله اين طرح ها بوده كه با اعتباري در حدود 35 ميليارد ريال و ظرفيت 30 ليتر در ثانيه در دست اجراست و با بهره برداري از آن شاهد ارتقاي سطح كيفي و بهبود و حفظ شاخص هاي كيفيت آب شرب در شهرستان پلدشت خواهيم بود.
وي بيان كرد: طرح آبگير، خط انتقال و تصفيه خانه سردشت از جمله ديگر طرح هايي است كه امسال با اعتباري بالغ بر 500 ميليارد ريال افتتاح مي شود كه در فاز نخست اين طرح، 495 ليتر بر ثانيه آب تصفيه مي شود.
وي ادامه داد: با بهره برداري از اين پروژه كمبود آب شرب مورد نياز مردم شهرهاي سردشت، ربط و برخي روستاهاي ربط كه امكان استفاده از خط انتقال آب شرب را دارد، برطرف ميشود.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري آذربايجان غربي با بيان اينكه مدول 3 تصفيه خانه فاضلاب خوي نيز از ديگر طرح هاي در دست اقدام است، افزود: اين تصفيه خانه در فاصله 2 كيلومتري شرق اين شهر و در مجاورت رودخانه قطور در زميني به مساحت 70 هكتار احداث شده است.
اكبي اضافه كرد: تصفيه خانه فاضلاب خوي در سه مدول (هر كدام به ظرفيت 15 هزار مترمكعب در شبانه روز) براي تحت پوشش قرار دادن 75 هزار نفر طراحي شده كه عمليات احداث مدول سوم با پيشرفت فيزيكي 85 درصد در بخش سازه و 80 درصدي در بخش تجهيزات در حال اجراست.
وي بيان كرد: براي احداث مدول سوم اين تصفيه خانه 150 ميليارد ريال اعتبار پيش بيني شده بود كه 120 ميليارد ريال آن هزينه شده و باقي نيز تا پايان پروژه هزينه مي شود.
وي اضافه كرد: 2 مورد از طرح هاي قابل افتتاح در سال جاري شامل مدول سوم تصفيه خانه فاضلاب اروميه و تصفيه خانه فاضلاب شهرك گلمان نيز در شهرستان اروميه در حال اجراست.
وي بيان كرد: طرح مدول 3 تصفيه خانه فاضلاب اروميه با سيستم SBR و با اعتباري بالغ بر 450 ميليارد ريال در دست اجراست.
وي با اشاره به اينكه تصفيه خانه فاضلاب اروميه با 2 مدول جمعيت 400 هزار نفري را تحت پوشش قرار مي دهد، افزود: ساخت مدول سوم نيز با فرآيند تصفيه لجن فعال از نوع SBR از سال 1393 شروع شده است.
اكبري گفت: مدول سوم تصفيه خانه فاضلاب اروميه هم اكنون با پيشرفت بيش از 72 درصد در دست اجراست كه با اتمام اين طرح 300 هزار نفر نيز به ظرفيت كنوني تصفيه خانه افزوده مي شود.
مديرعامل آب و فاضلاب شهري آذربايجان غربي افزود: تصفيه خانه فاضلاب شهرك گلمان اروميه يكي از مطالبه هاي اصلي مردم منطقه و ساكنان مساكن مهر است كه عمليات اجرايي فاز اضطراري اين طرح در سال 1394 براي جمعيت 45 هزار نفري آغاز شد.
اكبري بيان كرد: با توجه به پيشرفت فيزيكي بالاي 90 درصدي عمليات ساخت سازه هاي فرآيندي تصفيه خانه، خط انتقال و ايستگاه پمپاژ در حال حاضر پروژه در بخش تهيه و نصب تجهيزات است و بالاي 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده حداكثر مصرف روزانه آب شرب مهاباد در افق سال 1418 برابر با 828 ليتر بر ثانيه خواهد بود كه بر اين اساس تصفيه خانه جديد آب مهاباد نيز با ظرفيت 750 ليتر بر ثانيه در دست اجراست.
وي گفت: اين طرح با اعتباري بالغ بر 428 ميليارد ريال داراي 85 درصد پيشرفت فيزيكي است و امسال به بهره برداري مي رسد.
به گزارش ايرنا در حال حاضر 100 درصد جمعيت شهري آذربايجان غربي تحت پوشش شركت آب و فاضلاب شهري در حوزه آب و بيش از دو سوم اين جمعيت نيز در حوزه جمع آوري فاضلاب تحت پوشش اين شركت قرار دارند.
8137/3072
اروميه- ايرنا- مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري آذربايجان غربي گفت: امسال يكهزار و 633 ميليارد ريال طرح در حوزه فعاليتي اين شركت در 6 شهر اروميه، خوي، پلدشت، مهاباد، ربط و سردشت به بهره برداري مي رسد.