۲۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۳
کد خبر: 82938980
T T
۰ نفر
نانوايي هاي شهرهاي گردشگرپذير مازندران كمترين امتياز دارند

ساري - ايرنا - دبير درجه بندي نانوايي هاي استان مازندران گفت : در درجه بندي نانوايي هاي مازندران ، نانوايي شهرستان هاي چالوس ، كلاردشت و رامسر به ترتيب با كسب 46 و 9 دهم درصد ، 48 و نيم درصد و 53 و نيم درصد كمترين امتياز را كسب كردند .

فريدون اميريان روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، وضعيت بهداشت ، تجهيزات ، مهارت نانواها ، امكانات و نگهداري آرد ، مساحت و آموزش را از جمله ملاك ها براي ارزيابي نانوايي ها ذكر كرد و گفت : 100 درصد بالاترين امتياز هر يك از نانوايي ها در نظر گرفته كه با توجه به ميزان رعايت هفت آيتم ، امتياز داده شد .
به گفته وي از يكسال و نيم قبل با اجراي طرح نظام خبازي ها ، تحقيقات ميداني و پژوهشي از اين مجموعه ها انجام شد و تمامي نانوايي هاي مازندران مورد ارزيابي قرار گرفتند .
اميريان با اشاره به اينكه شركت غله ، علوم پزشكي ، صنعت ، استاندارد ، فرمانداري ها و اتحاديه خبازان اعضاي ستاد اجراي اين طرح هستند ، ادامه داد : در اين مدت تيم هاي بازرسي اين ستاد به تمامي چهار هزار و 200 نانوايي مازندران سركشي و اين مراكز را در هفت آيتم ارزيابي كردند .
وي تاكيد كرد : اين ارزيابي ها بدون هيچگونه دخل و تصرفي و با نظر و بازديد كارشناسان متخصص انجام شد و مركز پژوهشكده غلات كشور و شركت مادر تخصصي بازرگاني ايران نيز راستي آزمايي نتايج آن را انجام داد.
به گفته اميريان براساس دستور استاندار مازندران مبني بر لزوم كيفي سازي نان و نانوايي ها ، اين برنامه نيز در دستور كار قرار گرفته است تا با اعمال برنامه هاي مشوقي و آموزشي اين روند مطلوب شود .
وي اعلام قيمت متفاوت نان براساس نوع درجه بندي نانوايي ، پرداخت تسهيلات با كارمزد پايين براي خريد تجهيزات و ايجاد مجتمع آموزشي براي نانواها را از جمله برنامه هاي پيشنهادي ستاد طرح نظام جامع واحدهاي خبازي مازندران براي مطلوب سازي وضعيت نان در اين استان عنوان كرد .
دبير درجه بندي نانوايي هاي مازندران تاكيد كرد : فضاي مطلوب نانوايي ها به همراه تجهيزات مناسب تاثير بسزايي را در توليد نان مرغوب و با كيفيت دارد .
همسو با اجراي طرح نظام واحدهاي خبازي مازندران چهار هزار و 200 نانوايي استان درجه بندي شدند .
در اين طرح نانوايي ها به چهار درجه تقسيم شدند كه تنها 2 درصد نانوايي هاي مازندران درجه يك هستند 22 درصد درجه 2 ، 50 درصد درجه سه و 26 درصد نيز درپايين ترين درجه و در درجه چهار قرار دارند .
سالانه 30 ميليون مسافر به مازندران سفر مي كنند كه در گزارش اداره كل ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي استان ، بيشترين حجم حضور و اقامت مسافر در مناطق غربي و در شهرستان هاي چالوس و رامسر است .
2096/1899