دكتر احمد شريعتي عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در چارچوب نظارت بر كشتارگاههاي طيور از ابتداي امسال تاكنون از ورود 118 تن گوشت حاصل از طيور غيرقابل مصرف به بازار جلوگيري و نسبت به نابودي آن اقدام شده است.
وي ادامه داد: همچنين در اين مدت 24 هزار تن گوشت مرغ در سطح خراسان رضوي توليد و به بازار عرضه شده است.
مديركل دامپزشكي خراسان رضوي شمار طيور كشتار شده در كشتارگاههاي استان را از ابتداي امسال تاكنون افزون بر 12 ميليون قطعه اعلام و بيان كرد: همه 15 كشتارگاه طيور در اين استان صنعتي هستند و دامپزشكان و ديگر رده هاي دامپزشكي به عنوان گروه نظارت فني بهداشتي بر مراحل مختلف استحصال گوشت طيور از ذبح تا بسته بندي آن نظارت كامل و همه جانبه دارند.
وي همچنين گفت: فرآوردههاي خام دامي بايد از مراكز مجاز سطح شهر تهيه شوند و هنگام خريد آنها بايد دقت شود كه بر روي بسته بندي نوع محصول، تاريخ توليد و تاريخ انقضاء درج شده باشد.
شريعتي از همه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگاني بر بهداشت عمومي توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراكز تهيه، توليد و عرضه فرآوردههاي خام دامي مراتب را در مشهد با شماره تلفنهاي 37250025و 72500353(شبكه دامپزشكي مشهد)، 1512(پيامگير اداره كل)، سامانه پيامك اداره كل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبكه دامپزشكي شهرستان در ميان گذارند.
7496/1858
مشهد- ايرنا- مديركل دامپزشكي خراسان رضوي گفت: از ابتداي امسال تاكنون 118 تن گوشت مرغ غيرقابل مصرف در اين استان معدوم شده است.