به گزارش ايرنا عليرضا رادفر روز چهارشنبه در اولين نشست ستاد پشتيباني اردوهاي هجرت و جهادي دانش آموزي و دانشجويي آذربايجان غربي، افزود: اردوهاي جهادي به عنوان كار تخصصي و دوره هاي عملي براي دانشجويان محسوب مي شود.
وي اضافه كرد: دانشجويان در اين اردوها مي توانند اندوخته هاي علمي خود را با عمل در آميخته و به خدمت بي منت در جامعه اسلامي جامعه عمل بپوشانند.
رادفر با بيان اينكه تخصصي كردن عنوان هاي فعاليت در اين قشر لازم است، افزود: اردوهاي جهادي فرصتي براي جوانان متخصص انقلابي و علاقه مند به عمران و آبادي در نقاط محروم است تا بخشي از مشكلات مردم رفع شود.
وي بيان كرد: بسيج سازندگي در حوزه دانش آموزي موفق بوده و آموزش و پرورش آذربايجان غربي با تمام توان آماده حضور در اروهاي جهادي و هجرت است.
سردار سرتيپ دوم پاسدار الهوردي داداش زاده نيز در اين جلسه گفت: احراي اين طرح ها توام با اهداف كيفي بوده و آموزش كار گروهي از مهمترين اين اهداف است.
وي بيان كرد: كمك به كاهش هزينههاي دولت، ايجاد محيط سالم و با نشاط در عرصههاي كار و تلاش، ايجاد محبوبيت در بين آحاد مختلف مردم، پاسداري از ارزشهاي انقلاب اسلامي و تسريع در روند اجرايي كارهاي عمراني از اهداف اجراي اين اردوها به شمار مي رود.
وي با اشاره به خدمات رساني بلند مدت و تخصصي به مناطق محروم، گفت: براي اثربخشي اين گروههاي جهادي بازده زماني براي حضور گروه ها در مناطق مختلف تعريف شده است.
وي افزود: بر اين اساس گروه ها به مدت سه تا پنج سال در يك منطقه خدمات رساني مي كنند تا اثربخشي اقدامات انجام شده در مناطق هدف به صورت كامل مشخص شود.
به گزارش ايرنا در سال 1396 بيش از 600 گروه جهادي به مناطق محروم استان اعزام شدند و بيش از 11 هزار نفر در اين طرح ها مشاركت كردند.
7125/7129/3072
اروميه- ايرنا- معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي با بيان اينكه محروميت زدايي در مناطق محروم اين استان با بهره گيري از ظرفيت اردوهاي جهادي امكان پذير است، گفت: برنامه ريزي براي بهره گيري از ظرفيت بسيج و نيروهاي داوطلب جهت خدمت در مناطق محروم با سرعت پيگيري شود.