عباس پورسلان شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در حاشيه بازديد استاندار خوزستان از روستاهاي شهرستان ايذه و در محل روستاي امام زاده سلطان ابراهيم اظهار داشت: در اين سفر تكميل پروژه پل بلوطك شيخان به عنوان يكي از پروژه هاي تاثيرگذارمصوب شد و در دستور كار قرار گرفت.
وي افزود: اين پروژه 50 درصد پيشرفت داشته اما به دليل نبود اعتبارات كافي مدت ها است كه روند اجرايي آن متوقف شده بود كه اكنون با دستور استاندار خوزستان عمليات تكميل آن به زودي آغاز مي شود.
مديركل راه و شهرسازي خوزستان ادامه داد: استاندار خوزستان در اين سفر وعده داد كه اعتبار مورد نياز تكميل اين پروژه را به راه و شهرسازي اختصاص دهد و ما نيز بلافاصله پس از اختصاص اعتبار، كار خود را آغاز ميكنيم.
وي تصريح كرد: احداث اين پل يكي از نيازهاي جدي مردم اين منطقه است كه اميد مي رود با تامين به موقع اعتبار ، در سال جاري تكميل شود.
پورسلان افزود: يكي ديگر از مصوبات سفر استاندار به اين منطقه ابلاغ اعتبار براي آنتن هاي سوسن و يا احداث جاده به طول هشت كيلومتر در روستاي جنگه، دلا وكارتا است كه بر اساس اولويت يكي از اين پروژه ها اجرايي مي شود.
وي گفت: پيش از اين سفر نيز متعهد شده ايم كه با اعتباري بالغ بر 30 ميليارد ريال جاده مسير بارانگرد تا هلايجان را كه بازهم به دليل نبود اعتباركافي متوقف شده بود، تكميل كنيم.
مديركل راه و شهرسازي خوزستان ادامه داد:همچنين احداث جاده و پل در مسير روستاي امام زاده سلطان ابراهيم در اين سفر جزو مصوبات قرار گرفت كه اين بخش به عهده حوزه عشايري و وزارت نيرو است.
همچنين رضا غضنفري مديرعامل شركت توزيع برق خوزستان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: برق رساني به سه نقطه اولويت دار در اين منطقه در سفر استاندار مصوب شده و موضوع تامين برق چندين روستا نيز در دستور كار قرار گرفته كه با بررسي هاي انجام شده اين مشكلات را در سال جاري برطرف ميكنيم.
وي افزود : تامين برق توسعه روستا و پايداري منطقه نيز مطرح شد كه اين موضوع نيازمند برسي هاي بيشتر بوده و زمان بيشتري نياز دارد.
همچنين مصطفي سمالي فرماندار شهرستان ايذه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: منطقه سلطان ابراهيم بين درياچه سد شهيد عباسپور و درياچه پشت سد مارون سه است و از شمال به بازفت و شهركرد و از جنوب به كوه هاي سوسن و دشت سوسن در ايذه و منطقه گردشگري امام زاده سلطان ابراهيم متصل مي شود.
وي افزود: اين امام زاده مورد اقبال مردم است، سالانه بيش از يك ميليون گردشگر به اين منطقه مراجعه مي كنند و از مناظر اين منطقه بهره مند مي شوند.
فرماندار شهرستان ايذه گفت: مناطق بكر و دست نخورده اي در اين منطقه وجود دارد و توسعه زيرساخت هاي مناسب براي ميزباني از اين گردشگران از ضرورت ها است.
غلامرضا شريعتي استاندار خوزستان روز شنبه در سفر يك روزه خود به روستاي امام زاده سلطان ابراهيم شهرستان ايذه مسايل و مشكلات اين منطقه را بررسي كرده و جلسه اي در اين خصوص با برخي از مديران استان و مسئولان محلي اين شهرستان برگزار كرد.
سلطان ابراهيم نام يك امام زاده است كه شهرستان ايذه استان خوزستان و در بخش سوسن واقع شده است. امام زاده سلطان ابراهيم در دامنه كوهي با دو هزار و200 متر ارتفاع به همين نام مدفون است و دور تا دور اين امامزاده و كوههاي آن مملو از جنگل و مناظر زيبا و دلانگيز است. همچنين چشمهاي از اين كوه جاري ميباشد كه معروف به چشمه امامزاده است و آب آن از دامنه جنوبي كوه به دره كارتا و در قسمت غربي به كارون منتهي مي شود.
روستاي كارتا يا همان امام زاده سلطان ابراهيم در 80 كيلومتري شهرستان ايذه واقع شده و داراي مسير سختگذري است كه اهالي اين روستا بخشي از مسير را با قايق و بخشي ديگر را با خودروهاي نيسان از تپه هاي سنگي طي مي كنند.
7152/6002
با تامين 70 ميليارد ريال اعتبار؛
تكميل يك جاده و پل ايذه در دستور كار قرار گرفت
۲۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱:۱۷
کد خبر:
82944263
اهواز- ايرنا- مديركل راه و شهرسازي خوزستان گفت: تكميل پروژه هاي نيمه تمام پل بلوطك شيخان شهرستان ايذه و جاده مسير بارانگرد تا هلايجان با اعتباري بالغ بر 70 ميليارد ريال در دستور كار قرار گرفت.