هوشنگ فولادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه مدیریت درمان تامین اجتماعی كردستان در حال حاضر با 2بیمارستان در شهرهای سنندج و سقز در حال ارائه خدمات به مردم است اظهار داشت: طرح توسعه این بیمارستان ها هم اكنون بh اعتبار 116 میلیارد ریال در بخش های مختلف طرح توسعه بخش های در حال انجام است.
وی افزود: این ظرفیت ها به میزان 12 تخت بیمارستانی است و احداث بخش های ICU و NICU و توسعه بخش های اورژانس، كودكان و واحدهای پاراكلینیكی از جمله واحدهای رادیولوژی و آزمایشگاه در بیمارستان تامین اجتماعی سقز است.
وی اضافه كرد: عملیات اجرایی ساخت و طرح توسعه بیمارستان تامین اجتماعی سقز در زمینی به مساحت سه هزار و ٢٠٠ متربع با 91 میلیارد ریال اعتبار هم اكنون در حال انجام است.
مدیر درمان تامین اجتماعی كردستان گفت: طرح توسعه ساختمان و تجهیزات اورژانس بیمارستان سنندج نیز از دیگر طرح های در دست احداث این مدیریت بوده كه برای اجرای آن حدود 25 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
فولادی اضافه كرد: این طرح شامل ایجاد بخش ایزوله اعصاب و روان، ایزوله عفونی، تریاژ، اتاق استاندارد احیای قلب (CPR) و اورژانس كودكان است كه پس از اتمام طرح تعداد تخت های آن از 10 به 19 تخت فعال می رسد و برخی امكانات نیز به هنگام سازی می شود.
وی گفت: طرح ساخت درمانگاه عمومی تامین اجتماعی دیواندره از دیگر طرح های توسعه ای در این استان هم اكنون در حال مناقص گذاری است كه در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع با 85 میلیارد ریال اعتبار اولیه احداث می شود.
فولادی افزود: ظرفیت اسمی بیمارستان های تامین اجتماعی استان كردستان دارای 174 تخت بیمارستانی است اما با توجه به طرح های توسعه ای در سال های گذشته هم اكنون تعداد تخت های فعال به 199 تخت رسیده است.
وی اضافه كرد: با احداث 12 تخت جدید در بیمارستان سقز این تعداد تخت های فعال در حال ارایه خدمت به مردم و بیمه شدگان تامین اجتماعی كردستان به 211 مورد می رسد.
به گزارش ایرنا مدیریت درمان تامین اجتماعی كردستان هم اكنون دارای 2 بیمارستان در شهرستان های سنندج و سقز ، یك پلی كلینیك تخصصی در شهرستان سنندج ، 2 درمانگاه تخصصی در شهرستان های بیجار و قروه و 2 درمانگاه عمومی در شهرهای مریوان و كامیاران است.
درمانگاه عمومی تامین اجتماعی بانه هم اكنون مراحل آزمایشی ارایه خدمات خود را سپری می كند و این سازمان به دنبال استخدام 14 نیروی تخصصی در آن است.
از مجموع بهره مند از خدمات تامین اجتماعی استان كردستان، 206 هزار نفر بیمه شده اصلی، 29 هزار نفر مستمری بگیر و سه هزار و 300 نفر نیز مقرری بگیر بیمه بیكاری هستند.
طی سال ١٣٩٦ در این استان 20 هزار نفر در مراكز درمانی تامین اجتماعی استان كردستان ویزیت شده اند این امار نسبت به مدت مشابه سال 1395 از رشد 2 درصدی برخوردار است.
در این مدت تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان های تامین اجتماعی استان با رشد 13 درصدی نسبت به سال 95 به ٢٣ هزار و ٣٧ نفر رسیده است كه ١٠ هزار و ٤١ نفر آنان تحت عمل جراحی قرار گرفته اند.
تعداد نوزادان به دنیا آمده درطول سال ١٣٩٦ در این بیمارستان ها چهار هزار و ١٥٣ نفر هستند.
3034/ 3020
سنندج - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی كردستان گفت: ظرفیت بیمارستان های تامین اجتماعی استان هم اكنون در قالب 2 طرح عمرانی در حال افزایش است.