۳ تیر ۱۳۹۷، ۹:۵۹
کد خبر: 82950960
T T
۰ نفر
افشای چهره نفاق گروهك منافقین با همبستگی و بصیرت ملی

تهران- ایرنا- گروهك منافقین، كارنامه ای پر جنایت را از خود در حافظه ایرانیان به یادگار نهاده اند. این گروهك منحرف با حمایت های مادی و اطلاعاتی حامیان خارجی خود، نقاب از چهره برداشتند و همسو با دشمنان این مرزوبوم از هیچ كوششی برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی فروگذاری نكردند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری مدبرانه امام خمینی(ره)، دشمنان داخلی و خارجی كوشیدند با طراحی دسیسه های مختلف، سبب ایجاد بحران های گوناگون در مسیر توسعه و پیشرفت نظام اسلامی شوند. در این میان تجهیز و حمایت از گروهگ تروریستی منافقین نمونه ای آشكار از این دشمنی ها محسوب می شد.

سران این گروهك، هنگامی كه دریافتند در میان مردم به لحاظ سیاسی و اجتماعی جایگاهی ندارند و نمی توانند از كانال هایی چون انتخابات و ساز وكارهای موجود به نهادهای قدرت راه یابند تا اینگونه به اهداف براندازی خویش جامه عمل بپوشانند به شیوه مبارزه مسلحانه در رویارویی با ملت و دولت ایران روی آوردند و با توهم سرنگونی حكومت نوپای جمهوری اسلامی از هیچ جنایتی دریغ نورزیدند و افراد بسیاری را به جرم همراهی و حمایت از انقلاب اسلامی به شهادت رساندند.

این گروهك با اقدامات ضدبشري و تروریستي به ایجاد آشوب و هرج و مرج در شهرها پرداختند و با به آتش كشیدن وسایل نقلیه عمومي، ضرب و شتم مردم‌ بي‌دفاع و ترورهاي كوركورانه به همراهی با دشمنان ادامه دادند اما بصیرت، اتحاد و همبستگی ایرانیان در دفاع از آرمان های انقلاب و میثاق این ملت به پاخاسته با ولایت فقیه سبب نافرجام ماندن این توطئه ها شد و در نهایت برای آنان ارمغانی جز یاس و ناامیدی به دنبال نداشت.

گروه اطلاع رسانی ایرنا به منظور آشكار ساختن ابعاد مختلف این گروهك تروریستی به بازروایی شماری از جنایت های آنان در طول حیات انقلاب اسلامی پرداخت.

**منافقان، عامل ترور مردم بی دفاع و شخصیت های سیاسی
نخستین ضربه هولناك این گروهك تروریستی در 6 تیر1360 خورشیدی، هنگامی به وقوع پیوست كه آنها به منظور سوءقصد به جان آیت‌الله خامنه‌اي یك بمب را در مسجد ابوذر منفجر كردند و در هفتم تیر همان سال با انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي، سبب به شهادت رساندن 72 تن از مسوولان تراز اول كشور از جمله آیت‌الله محمد بهشتي رییس دیوان عالي كشور شدند.

این چرخه‌ كور ترور 2 ماه بعد با عملیات تروریستی در دفتر نخست‌وزیري و شهادت محمدعلی رجایی رییس‌جمهوری و محمدجواد باهنر نخست‌وزیر كامل‌ شد. ترور شهید سید حسن آیت عضو هیات رییسه مجلس خبرگان قانون اساسی، انفجار دفتر دادستاني به شهادت رساندن آیت‌الله قدوسي، شهداي محراب و شمار زیادي از مردم عادي از دیگر صدمه هایی بود كه منافقان با حمایت بیگانگان بر نظام نوپاي جمهوري اسلامي وارد آوردند.

این گروهك با تشكیل خانه‌هاي تیمي، علاوه بر طراحي نقشه های ترور، بمب‌گذاري و راه اندازی آشوب های خیابانی به اعمالی چون ربودن و شكنجه مردم انقلابي نیز می پرداختند. شهادت بیش از 17 هزار تن از مردم بی گناه ایران و طراحی 418 عملیات ترور در تهران میان سال های 1357 تا 1375 از جمله این جنایت ها محسوب می شود.

**همكاري منافقان با رژیم بعث و صدام‌
نام گروهك منافقین با خیانت و ترور پیوندی ناگسستنی دارد و همین مساله عامل اصلي انزجار مردم از این فرقه است. با آغاز جنگ تحمیلي، گروهك منافقین ارتباط هاي مخفیانه خود را با رژیم بعث شدت بخشیدند و دي‌ 1361 مسعود رجوي سركرده این گروهك با معاون نخست وزیر وقت عراق دیدار مي‌كند تا بستر حضور علني منافقان در عراق فراهم شود. یكي از مهم‌ترین خیانت‌هاي آنان از آغاز جنگ تحمیلي، همكاري اطلاعاتي و دادن اطلاعات محرمانه كشور به متجاوزان بود و منافقان با این تصور كه رژیم بعث می تواند، انقلاب اسلامی را سرنگون ‌كند، خود را به رژیم صدام نزدیك كرد به این امید كه در قدرت آینده ایران سهیم باشد.

مسعود جاباني عضو پیشین گروهك منافقین، همكاري متقابل رژیم بعث و این گروهك را این‌گونه بیان مي‌كند: «كشور عراق زمین و تداركات و تجهیزات نظامي و لجستیكي مجاهدین را تأمین مي‌كرد و در مقابل مجاهدین اطلاعات جبهه‌ها و تحركات نظامي ایران و شنود بي‌سیم را به دولت عراق انتقال مي‌داد، این عراق بود كه سازمان را در خدمت خود گرفته بود».

گروهك منافقین با اعمالی چون ایجاد جنگ شهري، ترور مسوولان، نظامیان و حتي مردم عادي، جاسوسي و همكاری های اطلاعاتی با رژیم بعث تا 1365 خورشیدی؛ خیانت هاي بسیاری را مرتكب شد. مسعود رجوی در 29 خرداد 1366 خورشیدی در پیامی تأسیس ارتش آزادي‌بخش ملي را اعلام كرد كه این ارتش به عنوان ابزاري در دست رژیم بعث برای حملات ایذایي و كوچك استفاده می شد.

نیروهای عراقی در فروردین 1367 خورشیدی در حمله ای غافلگیرانه، فاو را كه 2 سال و سه ماه در اختیار ایران بود، با به‌كارگیري سلاح شیمیایي پس گرفتند كه با آشكار شدن زوایای این عملیات، مشخص شد، انتقال اطلاعات و جاسوسی منافقان در جریان این پیشروی براي متجاوزان از اهمیت بسیاری برخوردار بوده است.

گروهك منافقین در خیانتی دیگر در خرداد 1367 خورشیدی به مهران و دهلران حمله كرد و در نبردی به نام چلچراغ، وارد مهران شدند. پذیرش قطعنامه 598 سازمان ملل از طرف ایران در 27 تیر 1367خورشیدی، ضربه محكمی به آنان وارد ساخت زیرا با پایان جنگ، گروهك منافقین ضرورت حضور خود در عراق را از دست می دادند.

این گروهك در چنین شرایطی با فراخواندن دیگر مخالفان از كشورهای مختلف و سازماندهی 15 هزار نیرو در سوم مرداد 1367خورشیدی، تجاوز به مرزهای غربی ایران را آغاز كردند و از محور قصرشیرین- سرپل ذهاب وارد خاك ایران شدند و به سرعت تا نزدیكی شهر كرند پیش رفتند اما توان نظامی و عمل هوشیارانه ارتش، سپاه پاسداران و بسیج مردمی در عملیات «مرصاد» نقشه آنان را نقش بر آب كرد و سرانجام رزمندگان ایران در پنجم مرداد 1367 خورشیدی شكست سختی را بر متجاوزان وارد ساختند و نزدیك به یك هزار و 523 تن از افراد آنها كشته و 2 هزار و 300 تن زخمی شدند و 305 تن به اسارت درآمدند. همچنین از تجهیزات جنگی این گروهك بیش از 120 دستگاه تانك، 400 دستگاه نفربر، 90 قبضه خمپاره‏انداز 80 میلی‏متری، 150 قبضه خمپاره‏انداز، 60 میلی‏متری و 30 قبضه توپ 106 میلی‏متری از میان رفت.

** فرجام سخن
خسارت ها و آسیب هایی كه گروهك منافقین به نظام نوپای جمهوری اسلامی وارد ساختند، سبب انزجار ملت ایران از این خائنان شد، افرادی كه با خیانت به وطن خویش، دست یاری به سمت بیگانگان دراز كردند و از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به كشور فروگذاری نكردند و با طراحی دسیسه های مختلف، زمینه ساز بروز بحران های گوناگون در مسیر توسعه این مرزوبوم شدند.

بدین گونه ارتكاب سال ها جنایت و ترورهای بسیار سبب شد تا منافقان در نظر مردم ایران به صورت منفورترین مجرماني جلوه كنند كه هیچ‌گاه خاطره اعمال جنایت آمیز آنها از حافظه آنان پاك نخواهد شد.

پژوهش**2059**2002**9131
۰ نفر