به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، دكتر نادرقلي ابراهيمي با اشاره به وجود بيبش از سه هزار شركت دانشبنيان در كشور گفت: از اين تعداد تنها 50 شركت دانش بنيان در حوزه، آب، كشاورزي و خشكسالي فعال مي باشند كه ايده پردازان اين شركت ها به دليل داشتن ايده هاي مناسب نيازمند توجه جدي هستند.
وي همچنين گفت: بايد بتوان افراد ايدهپرداز حوزه آب و محيط زيست را به منظور رفع مشكلات جدي كشور در اين زمينه و بهره مند شدن از امكانات قانوني به فعاليت در شركت هاي دانش بنيان ترغيب كرد.
به گفته ابراهيمي، ستاد توسعه فناوريهاي آب، خشكسالي، فرسايش و محيطزيست معاونت علمي درصدد حمايت جدي از شركت هاي دانش بنيان فعال در حوزه آب، خشكسالي، فرسايش و محيط زيست است چراكه موتور محركه براي انتقال فناوري با دانشگاهها مراكز پژوهشي همين شركتها هستند.
وي همچنين طرح ديگر ستاد توسعه فناوريهاي آب، خشكسالي، فرسايش و محيطزيست معاونت علمي را هدايت پاياننامههاي مقاطع ارشد و دكترا براي برطرف كردن نيازهاي فناورانه اين عرصه عنوان كرد.
دبير ستاد توسعه فناوريهاي آب، خشكسالي، فرسايش و محيطزيست معاونت علمي تاكيد كرد: پايان نامه هاي دانشجويان در اين حوزه بايستي با كيفيت و در جهت رفع نيازها و توسعه فناورانه بخش هاي آب، خشكسالي، فرسايش و محيطزيست باشد.
وي ادامه داد: از اين طريق حتي زمينههاي اشتغال دانشجو نيز فراهم خواهد شد و دانشجو با دستيابي به فناوري ميتواند شركت دانشبنيان تأسيس و در پاركها و مراكز رشد مستقرشده و همچنين با دستگاههاي اجرايي كه اين فناوري را در آن راستا ايجاد كرده است متصل شود.
علمي ** 1836 **1440
تهران-ايرنا-دبير ستاد توسعه فناوريهاي آب، خشكسالي، فرسايش و محيط زيست معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، از برنامه اين ستاد براي حمايت جدي از شركتهاي دانشبنيان فعال اين حوزه بعنوان موتور محركه انتقال فناوري از دانشگاهها خبر داد.