به گزارش ايرنا حجت الاسلام مصطفي گرجي روز دوشنبه در نشست خبري افزود: بسياري از تهديدهاي آسيب زا در حوزه فرهنگ، ناشي از مداخله كاري و فعاليتهاي خنثي كننده امور ديگر نهادهاي فرهنگي است كه بايد اصلاح شود.
وي ادامه داد: تقسيم كار در حوزه فرهنگ و سپردن امور به متوليان مشخص سبب موفقيت و مانع از موازي كاري دستگاه هاي مختلف مي شود.
وي با بيان اينكه حدود 85 درصد جامعه از قشر خاكستري تشكيل شده است، اظهار كرد: هدف اصلي كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد جذب نوجوانان، جوانان و خانواده ها و تلاش براي كاهش آسيب هاي اجتماعي با ارائه محتواي آموزشي مناسب است.
مسئول دبيرخانه كانون هاي مساجد استان يزد افزود: اين كانون ها به عنوان بازوي فرهنگي و هنري مساجد، در تلاش براي خارج كردن اين مكان مقدس از فعاليت تك بعدي است.
گرجي با يادآوري ربع قرن فعاليت كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در كشور، ادامه داد: فعاليت اين كانون ها بايد در برهه كنوني مورد ارزيابي و آمايش قرار گيرد تا براي براي بهبود عملكرد برنامه ريزي شود.
وي با تاكيد بر لزوم كيفيت بخشي به فعاليت كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد اضافه كرد: بايد از پايگاه مردمي اين نهاد به بهترين نحو استفاده و با توليد محتواي مناسب براي مخاطب به جذب هر چه بيشتر خانواده ها به اين پايگاه استفاده شود.
وي با يادآوري اهميت توجه به فضاي مجازي گفت: شبكه هاي اجتماعي و فضاي مجازي اثر زيادي بر مخاطبان كنوني دارند، از اين رو بايد با ارائه محتواي مناسب و متناسب با نياز مخاطبان، آنها را براي جذب در كانون هاي فرهنگي و هنري ترغيب كنيم.
حجت الاسلام گرجي ادامه داد: غني سازي اوقات فراغت كودكان و نوجوانان با اجراي طرح هايي از جمله كاروان دانايي و برگزاري كارگاه هاي فرهنگي و هنري مختلف در دستور كار كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد قرار دارد.
وي از اجراي طرح هر محله يك خانواده در راستاي كاهش آسيب هاي اجتماعي در بين خانواده ها خبر داد و اضافه كرد: در حوزه آموزش نيز بايد با استفاده از نظرهاي كارشناسان مجرب و نخبگان، از محتواي جذاب استفاده، تا موثر واقع شود.
7532/ 6197
يزد - ايرنا - مسئول دبيرخانه هماهنگي و نظارت بر كانون هاي فرهنگي هنري مساجد يزد از فعاليت 810 كانون مساجد در استان خبر داد و گفت: بايد با تقسيم كار و مشخص شدن متولي فعاليتهاي فرهنگي، از موازي كاري در اين حوزه جلوگيري شود.