۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۵۱
کد خبر: 82959540
T T
۰ نفر
31 هزار وكيل و كارشناس در قوه قضاييه فعاليت مي كند

اروميه- ايرنا- نماينده رييس مركز امور مشاور حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه گفت: ٢٠ هزار وكيل و 11 هزار كارشناس رسمي در قوه قضاييه فعاليت مي كند.

به گزارش ايرنا، اسدالله باهو روز دوشنبه در همايش مركز امور مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه در اروميه افزود: در مجموع حدود هشت هزار وكيل زن در اين مركز مشغول خدمت هستند كه از زمان تصويب ماده 187 در برنامه سوم توسعه در سال 1380 ، جذب قوه قضاييه شده اند .
وي افزود: 11 هزار كارشناس رسمي قوه قضاييه در 82 رشته مختلف مشغول ارائه خدمات به مردم هستند كه تاكنون در 700 هزار فقره پرونده مشاوره و راهنمايي داده اند.
نماينده رييس مركز امور مشاوره حقوقي، وكلا و كارشناسان قوه قضاييه ادامه داد: تاكنون 99 هزار و 233 فقره پرونده وكالت توسط وكلا مورد رسيدگي و ارزيابي قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: افرادي مي توانند وارد دستگاه قضا شوند كه توان و بنيه علمي كافي و لازم را داشته باشند و از نظر علمي مورد تاييد كارشناسان قرار گيرند.
باهو بيان كرد: وكلا بعد از قبولي در آزمون مصاحبه مي شوند و بعد از گزينش و شركت در كلاس ها و سپس با گذراندن آزمون اختبار به عنوان وكيل خدمت مي كنند.
وي ادامه داد: وكلا و كارشناسان قوه قضاييه بايد صداقت در گفتار داشته باشند و با اين كارها اعتماد مردم را به خود جلب كنند و بدانند كه شغل وكالت يك عشق است كه مي توان در سايه اين عشق به جامعه خدمت صادقانه كرد.
رييس كل دادگستري آذربايجان غربي نيز در اين همايش گفت: كمبود امكانات اين نهاد موجب طولاني شدن زمان رسيدگي به دادرسي ها مي شود كه بهبود اين روند نيازمند همراهي بيشتر مردم و مسوولان قضايي است.
توكل حيدري ادامه داد: بايد تلاش شود فرهنگ وكالت پذيري را در جامعه رواج دهيم و دراين صورت مي توان با واگذاري پرونده ها به وكلا روند رسيدگي به امور در اسرع وقت انجام شود.
وي افزود: دستگاه قضا هميشه همراه و پشتيبان وكلا بوده و وكلا نيز بايد دقت كنند و بدانند كه وكالت يك امر الهي است و اگر در امري به نادرست وكالت صورت گيرد، بايد در آخرت پاسخگو باشند.
به گزارش ايرنا، در ادامه اين همايش بيش از 40 نفر از وكلا، كارشناسان رسمي و مشاوران حقوقي قوه قضاييه با دريافت لوح و تقديرنامه مورد تجليل قرار گرفتند.
8135/2093