به گزارش ایرنا، امیر سلكی روز یكشنبه در كارگروه تنظیم بازار شهرستان قشم افزود: وقتی منطقه های زیادی به یك قطب تأمین و توزیع میوه و تره بار وابسته باشند، فرآیند عرضه و تقاضا در تعیین قیمت نقش اساسی دارد.
وی افزود: این امر باعث می شود در مواقع بحرانی، شهرستان هایی همانند قشم در ردیف سوم یا چهارم تخصیص كالا قرار گیرند.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم تصریح كرد: عرضه كننده عمده و با پشتوانه قوی میوه در قشم وجود ندارد كه با هدایت و نظارت بر آن ها قیمت میوه را در بازار تنظیم كرد.
وی افزود: مسئله مذكور باعث می شود امكان برخورد با میوه فروشی ها را نیز كاهش می دهد چرا كه پلمب واحدهای صنفی باعث كاهش بیشتر كالا و در نتیجه افزایش قیمت می شود.
سلكی ادامه داد: همچنین از 15 دی ماه سال گذشته تا كنون هیچ نرخ نامه ای برای میوه ارائه نشده است و مشخص نیست كه چه نهادی باید در این حوزه ورود كند.
وی درباره قیمت ماهی در قشم نیز اذعان داشت: در شرایط كنونی صادرات ماهی به كشورهای حاشیه خلیج فارس سود بیشتری عاید صیادان می كند و این امر باعث می شود تا عرضه ماهی در بازار داخل كاهش و در نتیجه قیمت آن افزایش یابد.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم ابراز داشت: در سال گذشته 61 واحد صنفی متخلف پلمب شدند كه نسبت به پلمب 20 واحد در سال 95 بیش از سه برابر افزایش نشان می دهد.
جزیره قشم دارای حدود 15 هزار فعال اقتصادی است. شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارك با حدود 150 هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان واقع شده است.
7500
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم عنوان كرد:
نبود میدان میوه و تره بار عامل گرانی میوه در قشم
۱۷ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۵
کد خبر:
82965326
قشم - ایرنا - مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: از آنجا كه میدان میوه و تره بار در قشم وجود ندارد و نزدیك ترین شهر به آن یعنی بندرعباس نیز از نظر تأمین میوه به مناطق دیگری از كشور وابسته است، تنظیم بازار و قیمت میوه در این شهر همواره با مشكل رو برو است.