محمود صاريخان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اين بيمارستان در مدت يك سال گذشته احداث شده و در صدد هستيم پس از تجهيز كامل آن را در آينده نزديك با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به بهره برداري رسمي برسانيم.
وي با اشاره به اينكه بيمارستان امام خميني (ره) اروميه از سال 1375 با بيش از 500 تخت به بيماران خدمت رساني مي كند، بيان كرد: فاز توسعه اين بيمارستان 220 تختخوابي است و علاوه بر بخش اورژانس، بخش هاي پيوند استخوان، سرطان، تخت هاي ويژه، آي سي يو و اتاق عمل را در بر مي گيرد.
وي اضافه كرد: در حال حاضر 24 بيمارستان زير نظر دانشگاه علوم پزشكي در آذربايجان غربي فعال است كه با فعاليت اين تعداد مركز درماني، سرانه تخت در استان 1.1 به ازاي هر يكهزار نفر است.
مشاور مالي و اقتصادي رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي ادامه داد: در حال حاضر 650 تخت شامل 300 تخت در بيمارستان زنان اروميه، 30 تخت در دي كلينيك تدبير، 100 تخت در فاز توسعه بيمارستان شهيد مطهري و 220 تخت در فاز توسعه بيمارستان امام اروميه در حال احداث است كه با اتمام كامل آنها سرانه تخت در استان به 1.6 به ازاي هر يكهزار نفر مي رسد.
صاريخان از پيشرفت 95 و 92 درصدي بيمارستان هاي امام خميني (ره) و آيت الله خويي خوي خبر داد و گفت: اين طرح هاي درماني نيز در آينده نزديك تجهيز و به بهره برداري مي رسد.
وي افزود: آذربايجان غربي در حال حاضر از جمله استان هاي پيشتاز كشور در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سراسر كشور است و با اجراي طرح هاي جديد، اين روند تداوم مي يابد.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي تا پيش از دولت تدبير و اميد با مشكل بهداشتي درماني روبرو بود ولي با اجراي طرح تحول سلامت و طرح هاي زيربنايي در حوزه بهداشت و درمان اين روند بهبود يافت.
2093/3072
اروميه- ايرنا- مشاور مالي و اقتصادي رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي گفت: فاز توسعه بيمارستان امام خميني (ره) اروميه در حوزه خدمات اورژانسي از شنبه هفته آينده آغاز به كار مي كند.