بابك رستم پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: يكي از مهمترين وظايف شهرداري ها در حال حاضر با توجه به توليد انبوه پسماند، تفكيك زباله تر و خشك و تفكيك زباله از مبدا است.
وي ادامه داد: تفكيك زباله از مبدا از در منازل آغاز شده و در آن پسماند خشك از چرخه دفن و حمل خارج مي شود .
رستم پور گفت: شهرداري بوكان آموزش چهره به چهره شهروندان را از 2 ماه قبل شروع كرده است و خوشبختانه شهروندان همكاري خوبي با كارشناسان شهرداري دارند.
وي ابراز اميدواري كرد تا پايان سال جاري حدود 57 هزار خانوار شهر بوكان با تفكيك زباله از مبداء آشنا شوند و به طور عملي پسماند خشك را از چرخه حمل، دفن و آلايندگي محيط زيست حذف كنند.
رستم پور با بيان اينكه آموزش شهروندي براي كمتر توليد كردن زباله و تفكيك از مبدا موضوع بسيار جدي است، افزود: متاسفانه فرهنگ تفكيك زباله از مبدا هنوز در ميان مردم به درستي جا نيافتاده است .
شهردار بوكان همچنين از ساخت كارخانه بازيافت توسط بخش خصوصي در شهر بوكان خبر داد و گفت: اين كارخانه با 250 ميليارد ريال سرمايه گذاري بخش خصوصي ساخته مي شود.
وي بيان كرد: با ساخت كارخانه بازيافت زباله، پسماند به طور كامل بي بو و كم حجم شده و در نهايت شيرآبه هاي آن تصفيه مي شود.
به گزارش ايرنا روزانه 230 هزار تن زباله در شهر بوكان توليد مي شود.
از ابتداي سال جاري آموزش خانه به خانه شهروندان براي تفكيك زباله آغاز شده است و تاكنون 2 هزار خانوار آموزش تفكيك زباله از مبدا را فرا گرفته اند كه با اين اقدام حجم زباله حدود 40 درصد كاهش پيدا مي كند.
شهرستان بوكان با 251 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده كه از اين تعداد 176هزار نفر در شهرها ساكن هستند.
7510/3093/3072
مهاباد- ايرنا- شهردار بوكان با بيان اينكه تفكيك زباله از مبدا يكي از ضرورت هاي زندگي شهري است، گفت: 10 هزار نفر از شهروندان بوكاني آموزش تفيك زباله از مبدا را توسط كارشناسان فرا گرفتند.