مظفر غلامي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در زلزله هفت و سه دهم ريشتري 21 آبان پارسال در غرب استان كرمانشاه ، راه ارتباطي و دسترسي به آبشار پيران تخريب شد كه با از بين رفتن آن امكان بازديد از آن براي گردشگران بسيار دشوار شده است.
وي اظهارداشت: همچنين به منظور بازسازي و ساماندهي توقفگاه خودرو در ورودي روستاي پيران ، 15 ميليون ريال اعتبار از منابع داخلي اداره كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان كرمانشاه اختصاص يافت.
وي بيان كرد: سرازير شدن آبشار بلند و زيباي پيران با ارتفاع 100 متري در دل كوهها و صخرههاي اطراف ، در زمره جاذبههاي بسيار كم نظير و طبيعي شهرستان سرپل ذهاب است كه در اين ميان با فراهم سازي زيرساخت هاي لازم و شرايط مطلوب ، مي توان زمينه جذب گردشگر در اين منطقه را فراهم كرد.
سرپل ذهاب داراي 224 اثر تاريخي است كه از اين تعداد 146 اثر به ثبت ملي رسيده است.
آبشار پيران ، آبشار خليج فارس ، زيارتگاه امامزاده عباس ، سراب هاي گرم ، قلعه شاهين و ماراب و آثار تاريخي آنو باني ني ، دكان داوود ، زيج منيژه ، طاق گرا، دشت ذهاب از مناطق ديدني شهرستان سرپل ذهاب است.
آبشار زيباي پيران به دليل چشم اندازهاي زيباي طبيعي اطرافش همواره پذيراي گردشگران بسياري از سراسر ايران اسلامي است.
روستاي پيران يكي از مناطق بسيار زيباست كه با توجه به طراوت و باغ هاي انجير، زرد آلو و انار ، اين منطقه را در زمره يكي از زيباترين مناطق استان كرمانشاه قرار داده كه چشم هر بيننده اي را با زيبايي هاي منحصر به فردش خيره مي كند.
سرپل ذهاب در غرب كرمانشاه بيش از 90 هزار تن جمعيت دارد.
7079/7399/8066
قصرشيرين - ايرنا - رئيس اداره ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري سرپل ذهاب از مرمت و بهسازي راه ارتباطي آبشار پيران اين شهرستان با تخصيص پنج ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار خبر داد.