۲۹ تیر ۱۳۹۷، ۸:۵۱
کد خبر: 82976127
T T
۰ نفر
هیات كره جنوبی برای معافیت خرید نفت ایران به آمریكا سفر كرد

پكن- ایرنا- یك هیات از كره جنوبی به ریاست 'یون كانگ هیون' معاون اقتصادی وزیر خارجه این كشور برای گفت وگو با آمریكا در مورد معافیت خرید نفت ایران، به واشنگتن سفر كرده است.

به گزارش ایرنا خبرگزاری یونهاپ امروز جمعه نوشت این هیات قرار است دومین دور گفت و گوهایش را در این مورد با مقام های آمریكایی برگزار كند در دور قبلی طرفین راهكارهای مربوط به معافیت كره جنوبی از تحریم های نفتی آمریكا علیه تهران را خرداد در سئول بررسی كردند.
گزارش حاكی است كه رییس هیات كره ای با 'فرانسیس فانون' معاون اداره امور منابع انرژی آمریكا و شماری از مسئولان وزارت خزانه داری آن كشور امروز دیدار و گفت و گو كرده است.
كره جنوبی امیدوار است كه همانند دوره 'باراك اوباما' رییس جمهوری وقت آمریكا قبل از توافق هسته ای از معافیت های دولت آمریكا برای خرید نفت ایران بهره مند شود البته در آن زمان میزان زیادی از خرید نفت از ایران را كاهش داده بود.
كره جنوبی حدود 13 درصد از نفت مورد نیازش را از ایران خریداری می كند این كشور بویژه به نفت فوق سبك ایران كه دارای كیفیت بسیار بالایی است و برای تولید محصولات شیمیایی بكار می رود نیاز جدی دارد.
در سال 2017 میلادی حجم تبادلات ایران و كره جنوبی به 12 میلیارد دلار رسید كه از این میزان 8 میلیارد دلار آن سهم صادرات ایران به كره بوده است.
وزارت خارجه كره جنوبی هم در بیانیه ای آورده است به آمریكا تاكید شده است كه باید به شركت های كره ای برای معافیت از تحریم ها و تجارت با ایران كمك شود.
این بیانیه می افزاید كه در طول رایزنی ها، مقام كره ای به آمریكایی ها خاطر نشان كرده است كه كره جنوبی خواستار حل صلح آمیز مساله است.
این بیانیه تصریح می كند كه مقام های ذی ربط گفته اند كه به طور جدی درخواست كره جنوبی برای معافیت از تحریم های نفتی را در نظر می گیرند اما در پاسخ به این خواست سكوت كرده و زمانی برای پاسخ هم اعلام نكرده اند.

** تحریم نفت ایران چالش بزرگ كره جنوبی
در همین حال خبرگزاری یونهاپ كره جنوبی از انگلیس گزارش كرده است وزیر خارجه این كشور در اندیشكده «چتم هاوس» لندن گفته است كشورش نفت خام زیادی از ایران وارد می‌كند و تحریم نفت ایران، چالش بزرگی برای این كشور ایجاد می كند.
«كانگ كیونگ وا» در سخنرانی در این اندیشكده اظهار امیدواری كرده است كره جنوبی بتواند از معافیت‌هایی در این زمینه برخوردار شود.
آساق**231**1904**