به گزارش ايرنا، اعظم رضايي روز شنبه در كارگاه آموزشي ازدواج درخانه سازمان هاي مردم نهاد (سمن ها) بندرگناوه افزود: باتوجه به اينكه يكي از معضلات قرن حاضر پديده طلاق است و آمارها نشان مي دهد در جوامع روبه افزايش است، مشاوره قبل از ازدواج يكي از راه هاي جلوگيري از اين روند است.
وي اظهارداشت: خانواده ها در دهه هاي اخير برنامه هاي مشاوره اي را جدي گرفته و برخلاف قديم كه از آدم هاي غيرمتخصص و كم تجربه بهره مي برند هم اينك به افراد كاردان و متخصص مراجعه مي كنند.
عضو سازمان نظام روان شناسي تهران گفت: مشاوره قبل از ازدواج كه به همت عده اي از متخصصان مسايل خانواده و روان شناسان در كشور مرسوم شده اما هنوز در جامعه نهادينه نشده است.
رضايي ادامه داد: بيشتر زوج ها متوجه نيستند كه كلاس هاي آموزشي قبل از ازدواج براي تداوم و پايداري زندگي نقشي مهم ايفا مي كند و مي تواند تا 30 درصد از بروز جدايي كاسته و به سمت شادي هدايت كند.
اين كارشناس گفت: شركت در كلاس هاي مشاوره اي مي تواند از استرس هاي شايع زمان قبل از ازدواج بكاهد و با تلاش بيشتر احتمال موفقيت را در درازمدت افزايش بخشد.
وي افزود: پژوهش ها نشان مي دهد، يك سال پيش از ازدواج و يا حتي 6 ماه قبل از آن فرصت بسيار مناسب براي حضور در كلاس و دوره هاي آموزشي است كه دراين زمان، ميزان استرس و عادات منفي در پايين ترين حد خود قرار دارد و از همان لحظه مي توان الگوهاي ارتباطي را برقرار و محقق ساخت.
مسئول خانه سمن هاي گناوه گفت: اين كارگاه آموزشي بصورت رايگان و به همت واحد فرهنگي سازمان بين المللي خيريه آبشار عاطفه ها و با همكاري خانه سازمان هاي مردم نهاد و اداره ورزش و جوانان گناوه اين شهرستان برگزار شده كه به مدت سه روز ادامه دارد.
مصطفي خرمي افزود: افزايش سطح كمي و كيفي چنين كلاس هايي براي كاهش آسيب هايي نظير طلاق موثر است.
وي گفت: آموزش و آگاهي بخشي يكي از بهترين روش هاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بشمار مي آيد.
6164/6043**
گناوه-ايرنا- كارشناس ارشد مشاوره خانواده گفت: مشاوره قبل از ازدواج با برگزاري كلاس هاي آموزشي ضروري است كه مي تواند تا حد بسيار زيادي از آسيب هاي اجتماعي از جمله بروز پديده طلاق پيشگيري كند.