۳۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۰
کد خبر: 82977936
T T
۰ نفر
كليد شهرداري روي زمين ماند؛ كدام شكوفايي براي رشت!

رشت - ايرنا - مسعود نصرتي كه با شعار 'رشت به سوي شكوفايي' به عنوان شصت و پنجمين شهردار سكان مديريت شهري رشت را به دست گرفت، پس از 10 ماه، استعفايش را به رئيس شورا تقديم كرده كه با اين استعفا، ميانگين فعاليت كاري شهرداران اين كلانشهر به مدت هفت ماه ثابت ماند و بار ديگر، كليد بلديه رشت روي زمين ماند.

رشت از نخستين شهرهاي ايران است كه در آن شهرداري تاسيس شد؛ حاج ميرزا خليل آقا نخستين رئيس انجمن بلديه رشت بود و پس از انتخاباتي در روز دهم بهمن ماه 1286، اين انجمن تاسيس شد.
با برگزاري پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهرها و روستاها در 29 ارديبهشت سال 1396 همزمان با سراسر كشور، اعضاي شوراهاي اسلامي شهرها و روستاهاي استان از جمله كلانشهر رشت به عنوان مركز گيلان انتخاب و معرفي شدند.
اعضاي هيات رئيسه پنجمين دوره شوراي رشت با برگزاري مراسم تحليف در فرمانداري، پس از راي گيري به صورت غيرعلني انتخاب و معرفي شدند و به اين ترتيب فعاليت رسمي پنجمين دوره اين شورا، در اول شهريور 96 آغاز شد.
با انتخاب هيات رئيسه و شروع به كار رسمي شورا ، اعضا براي انتخاب شهردار بمنظور به دست گرفتن كليد شهرداري رشت عزم خود را جزم كردند و به اين ترتيب در همان ابتداي فعاليت شوراي پنجم، روند انتخاب شهردار رشت به صورت جدي آغاز شد. در اين جريان، 22 نفر از نامزدهاي به دست گرفتن كرسي شهرداري اين كلانشهر برنامه هايشان را به اعضا ارائه داده و انتخاب شدند و در ادامه اين تعداد در برگزاري پنجمين و ششمين جلسه شورا، با حضور در صحن، به بيان برنامه هاي خود پرداختند.
پس از برگزاري جلسه هاي مختلف با راي اعضاء از بين اين تعداد، پنج نامزد به نام هاي مسعود نصرتي، مسعود كاظمي، مسعود اسلامي، محمد زالفي و مهدي فرشاد فقيه براي انتخاب نهايي به دست گرفتن سكان مديريت اين كلانشهر ، انتخاب شدند.
محمد زالفي، مهدي فرشاد فقيه و مسعود كاظمي قبل از رأي گيري، انصراف دادند و در نهايت اين كه اعضاي شوراي اسلامي رشت، مسعود نصرتي قزويني نژاد شهردار پيشين قزوين را به دليل داشتن بهترين برنامه و سابقه كاري از بين 2 نامزد نهايي منتخب براي تصدي پست شهرداري ، با 11 راي انتخاب و معرفي كردند.
مسعود نصرتي بعد از انتخاب با حضور در صحن شورا برنامه هاي خود با عنوان ' رشت به سوي شكوفايي ' را ارائه داد و گفت: ابتدا به همراهي مردم نياز داريم و براي تحقق اين مهم نيز بايستي برنامه اي مشخص تعريف شود؛ بر اساس وفاق آرماني، كار بايستي به صورت برنامه هاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت به صورت همزمان انجام گيرد، وفاق نيز زماني محقق مي شود كه مردم ما را باور كنند و اجازه فعاليت دهند.
او با همه برنامه هاي بلندبالايي كه براي تنها كلانشهر شمال كشور ترسيم و معرفي كرده بود، روز گذشته (شنبه) استعفانامه خود را به هيات رئيسه شوراي اسلامي اين كلانشهر ارائه و از سمت خود استعفا كرد و بار ديگر كليد شهرداري رشت روي زمين ماند.
فاطمه شيرزاد سخنگوي شوراي اسلامي رشت بررسي موضوع استعفاي شهردار را به جلسه فردا (دوشنبه) و با حضور اعضاي شورا موكول و بيان كرده: بر اساس تصميم هيات رئيسه، مقرر شده موضوع استعفاي شهردار رشت در جلسه علني شورا بررسي و تصميم نهايي گرفته شود.
در صورت موافقت با استعفاي نصرتي، سرپرست شهرداري معرفي و بار ديگر براي انتخاب شهردار جديد كلانشهر رشت و سپردن كليد شهرداري به شخصي ديگر، اقدام مي شود.
پذيرش مسئوليت معاونت سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور، دليل استعفاي مسعود نصرتي ذكر شده است.
رشت حدود 700 هزار نفر جمعيت ثابت دارد كه به طور متوسط ، اين تعداد در طول روز به بيش از يك ميليون و 200 هزار نفر مي رسد.
كلانشهر رشت داراي پنج منطقه شهرداري و 11 عضو شوراي اسلامي است.
7286 / 2007