آرش ولي پور روز سه شنبه در ديدار با فرماندار اشنويه افزود: متقاضيان مشاغل خانگي جهت بهره مندي از اين حمايت ها مي توانند با توجه به رشته هاي اولويت دار در سايت www.inhb.ir ثبت نام كنند.
وي ادامه داد: مجسمه سازي، پوشاك، انيميشن، پرورش گل و گياه، مترجمي زبانهاي خارجه، ويراستاري، خشك كردن ميوه، بسته بندي ميوه، كسب و كارهاي الكترونيكي، كيف دوزي، چرم دوزي، توليد عسل، گل هاي كريستالي و توليد نرم افزار از جمله رشته هاي اولويت دار در طرح ملي توسعه مشاغل خانگي است.
ولي پور بيان كرد: سقف پرداخت اين وام از 50 ميليون ريال تا 200 ميليون ريال متغير است.
وي اضافه كرد: از اهداف اصلي اجراي اين طرح، معرفي محصولات خانگي بدون واسطه از طريق پشتيبان براي فروش و بازاريابي آنلاين است.
وي بيان كرد: ثبت نام متقاضي در مشاغل خانگي طرح ملي براي هشت استان از اسفند ماه به صورت عملي شروع شده و در جنوب آذربايجان غربي به علت نبود اطلاع رساني كافي از اين طرح استقبال خوبي صورت نگرفته است.
دبير اجرايي طرح مشاغل خانگي سازمان تجاري سازي و اشتغال جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي گفت: 120 طرح و مزيت معرفي شده 21 رشته براي استان در نظر گرفته شده كه سهم اشنويه 11 مزيت شغلي است.
فرماندار اشنويه نيز در اين ديدار افزود: فرمانداري و بخشداري هاي مركزي و نالوس و دهياري ها آمادگي كامل براي معرفي طرح و ثبت نام از متقاضيان دارد.
اسعد خضري با دعوت از تمام متقاضيان براي ثبت در سامانه افزود: اولويت اصلي شناسايي و ثبت نام افراد متقاضي مشاغل خانگي و حمايت از متقاضيان بر اساس مشاغل تعريف شده است.
وي گفت: حمايت ها شامل تعيين پشتيبان در رشته مورد نظر، ارائه آموزش هاي تئوري و عملي به متقاضيان، تسهيل فروش محصولات توليدي با حذف واسطه و امكان تبديل توليدات به برند و مقرون به صرفه بودن توليدات است.
به گزارش ايرنا نياز كم به منابع مالي و مزاياي فراوان مشاغل خانگي و نقش سازنده آن در اشتغال و توسعه اقتصادي موجب شده است تا به عنوان يكي از سياستهاي مثبت براي ايجاد اشتغال مورد توجه قرار گيرد.
توسعه اشتغال از طريق مشاغل خرد و خانگي به عنوان يك ضرورت در توسعه اشتغال و كارآفريني در اكثر كشورهاي دنيا مطرح است و دولتها توجه ويژهاي به آن دارند.
شهرستان اشنويه در جنوب آذربايجان غربي واقع است و بيش از 74 هزار نفر جمعيت دارد.
9870/3093/2093
مهاباد- ايرنا- دبير اجرايي طرح مشاغل خانگي سازمان تجاري سازي و اشتغال جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي گفت: ايجاد اشتغال براي سه هزار نفر با ارايه تسهيلات بانكي توسط اين سازمان در سطح استان برنامه ريزي شده است.