به گزارش ايرنا، غلامرضا سليماني روز چهارشنبه در ديدار رييس سازمان دامپزشكي كشور اضافه كرد: با تسهيل انجام امور اداري در حوزه هاي قرنطينه و صدور مجوزها و همچنين تفويض اختيارات به شهرستان، مي توان زمينه رسيدن به اين هدف را فراهم كرد.
رييس سازمان دامپزشكي كشور نيز در اين ديدار تبادلات تجاري در پايانه هاي مرزي و مناطق آزاد را از شاخص هاي اصلي توسعه اين مناطق برشمرد و افزود: ماكو دروازه ارتباطي ايران با اروپاست و مي توان با استفاده از ظرفيت اين منطقه توسعه صنعت دام در حوزه توليد و صادرات را موجب شد.
عليرضا رفيعي پور بيان كرد: معافيت مالياتي 20 ساله مناطق آزاد و فرصت هاي سرمايه گذاري اين منطقه در حوزه نهاده هاي دامي، خوراك دام و طيور، فراورده هاي خام دامي و ساير فراورده هاي بيولوژيك شامل دارو و واكسن فراهم است و همين امر مي تواند سرمايه گذار را به اين مناطق جذب كند.
به گزارش ايرنا، در اين ديدار مقرر شد همكاري هاي دو جانبه بين سازمان دامپزشكي كشور و سازمان منطقه آزاد ماكو انجام و برنامه ديدار با همتاي سازمان دامپزشكي كشور تركيه در منطقه آزاد ماكو در آينده نزديك پيش بيني شود.
منطقه آزاد ماكو با پنج هزار كيلومتر وسعت نيز كه در شمال آذربايجان غربي و در مرز ايران با تركيه و نخجوان قرار دارد، داراي 2 مرز رسمي شامل بازرگان و پلدشت است.
بازرگان مهمترين مرز زميني كشور است كه سالانه صدها هزار تن كالا از طريق اين مرز مبادله مي شود.
2093/7132
اروميه- ايرنا- مديرعامل سازمان منطقه آزاد ماكو گفت: اين منطقه ظرفيت تبديل شدن به كريدور دامپروري و صنعت گوشت كشور را دارد و مي توان با همكاري سازمان دامپزشكي به اين مهم دست يافت.