به گزارش ایرنا، سوم شهریور 1391شمسی، مشهد السقط مزار محسن بن حسین(ع) در منطقه المشهد حلب سوریه، مورد حمله نیروهای مخالف دولت سوریه قرار گرفت و پس از آن بود كه گروههایی برای جلوگیری از تجاوز به حرم حضرت سكینه (س)، اقدام به دفاع از آن كردند.
تشكیل تیپ ابوالفضل العباس(ع) در عراق، و اعزام به سوریه برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) هم اقدامی بود كه در بهمن 1391 رخ داد، اما استفاده از عبارت مدافعان حرم در ادبیات مقاومت سوریه بعدها شكل گرفت.
جوانانی كه سال های اخیر در قامت مدافعان حرم خبرساز میشوند، پرچمداران عاشقی هستند كه به راحتی نمیتوان برمبنای محاسبات عقل معاش، قضاوتشان كرد چرا ثروت آنها عشقی است كه قابل توصیف نیست و تا دل به دل آن ها ندهی و آرمان های آنها را آرمان های خود ندانی، نمی توان درك كرد كه او عزم كجا دارد.
تروریست های داعشی هنگامی كه یك یا چند نفر از مدافعان حرم را دستگیر می كردند، آنها را مقابل دوربین به شهادت می رساندند و شاید یكی از دلایل این كار ضد انسانی آنها ایجاد ترس و وحشت در دل دیگر رزمندگان است.
تصویر شهید محسن حججی هنگام شهادت تا چندین روز از گوشی های تلفن همراه دست به دست می شد و بدون شك همه مردم دنیا شهامت و اقتدار این جوان غیرتمند را حتی هنگامی كه به مسلخ برده می شد را دیدند اما تنها چیزی كه در صورت آن شهید والامقام پیدا نبود، ترس و وحشت بود.
شهید علی رضا بابایی از شهدای مدافع حرم استان مركزی آنچنان عشق و علاقه سرور و سالار شهیدان را در دل پروریده بود كه با وجود اطمینان از شرایط جنگ در عراق عازم جبهه نبرد با تكفیری ها در این كشور شد.
شهید بابایی با اعتقاد راسخ به دفاع از حریم آل الله داوطلب مقابله با تكفیری ها داعش شد و معتقد بود باید به وظیفه خود عمل كرد و اجازه پیشروی به دشمنان اسلام و ایران را نداد.
بنا بر اعلام همرزمان شهید، وی معتقد بود كه بدون شك هدف تروریست های تكفیری و استكبار جهانی و متحدانش در منطقه، نفوذ به ایران است و امروز وظیفه ما است تا با ورود به عراق و سوریه ضمن دفاع از حریم آل الله، دشمن را در خارج از مرزها زمین گیر كنیم.
شهید بابایی پیش از شهادت فرمانده گردان عاشورا حوزه مقاومت بسیج شهید مدنی اراك و از سنین نوجوانی روحیه ایثار و انقلابی گری را به خوبی در وجود خود تقویت كرده بود و تنها فكر و برنامه اش پیروی از ولایت و حركت در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی بود.
اخلاق و منش رفتاری شهید بابایی هم در محیط كار(دانشگاه اراك) و هم در گردان عاشورا و بین بسیجیان به گونه ای بود كه هیچ كس كوچكترین خاطره بدی از وی نداشت و هنگامی كه خبر شهادت وی به اراك و دوستان و نزدیكان این شهید والامقام رسید، همه در غم و اندوه از دست دادن دوست و فرماندهی بزرگ منش و اخلاقمدار به سوگ نشستند.
همسر این شهید والامقام در گفت و گو با ایرنا گفت: از علاقهاش به اهل بیت(ع) خبر داشتم، شور عجیبی داشت و كسی جلودارش نبود و معتقد بود نباید بگذاریم حرم اهل بیت(ع) به دست نااهلان بیفتد.
فاطمه راستگردانی افزود: شهید بابایی معتقد بود نباید اجازه بدهیم كار به جایی برسد كه آقا به ما بگویند بسیجیها وارد میدان شوند قبل از اینكه ایشان دستور دهند، باید خودمان وارد میدان شویم.
وی اظهار داشت: شهید بابایی از یكسال پیش از اعزام، مرتب از ظلمی كه به مردم بیگناه عراق و سوریه میشد سخن میگفت و از جنایات وحشیانه گروههای تكفیری و داعشی صحبت میكرد و می توان گفت یكی از اهداف شهید بابایی از بیان این مطالب آماده كردن خانواده بوده است.
همسر شهید بابایی بیان كرد: نمیتوانستم او را از این كار منصرف كنم چرا كه می دانستم شهادت در راه خدا و اسلام آرزوی قلبی اوست و او برای آرام كردن من و فرزندم می گفت برای دوره آموزشی به عراق می روم.
وی گفت: من هنوز هم با شهید بابایی زندگی میكنم، اگر چه دلتنگی سخت و طاقت فرسا است، اما این معاملهای است كه من با حضرت زینب (س) كرده ام تا در روز قیامت با نگاهی ویژه به خود و فرزندانمان جبران شود.
این همسر شهید گفت: مسئولیتم در برابر فرزندان شهید بابایی بسیار سنگین است چرا كه آن شهید والامقام می خواستند فرزندانشان اهل بیتی و قرآنی تربیت شوند و اكنون همه تلاش من این است تا به این آرزوی شهید بابای جامه عمل بپوشانم.
وی صله رحم و احترام به بزرگترها را از مهمترین ویژگی های شهید بابایی دانست و گفت: بعد از ازدواج 2 سال را در خانه پدر شهید بابایی زندگی كردیم و در این مدت شهید كه از محل كار میآمد ابتدا به منزل مادر می رفت و جویای احوال وی میشد بعد وارد خانه می شد.
این همسر شهید بیان كرد: در مجموع همه فعالیت ها و كارهای شهید بابایی رنگ و بوی معنویت و اخلاص داشت و شهادت در راه خدا ویژگی های این شهید والامقام را تكمیل كرد.
دختر شهید علی رضا بابایی نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: پدر شهیدم یكسال پیش از اعزام با من، خواهر و مادرم صحبت می كرد و می گفت هر مسلمان در برابر جریاناتی كه در كشورهای مسلمان اتفاق می افتد مسئول است و به نوعی قصد داشت كه ما را آماده كند.
زینب بابایی اظهار داشت: دفاع از حریم آل الله و ارزش های اسلام دلایل اصلی حضور پدرم از حضور در جبهه مقابل تكفیری ها بود و معتقد بود هر مسلمان باید هر روز بغض خود را نسبت به دشمنان اسلام تقویت كند و در راه صیانت از اسلام ناب محمدی(ص) حتی از جان خود نیز بگذرد.
وی بیان كرد: پدر شهید مصداق بارز و الگوی ولایتمداری بود چرا كه همه سخنرانی های رهبر معظم انقلاب را گوش می داد و همواره تاكیدات معظم له را به من، خواهر، مادر و دوستان آشنایان گوشزد می كرد.
این دختر شهید بیان كرد: پدر شهیدم همواره به من و خواهرم زهرا توصیه می كرد كه باید مانند اسم هایتان زینب گونه و زهرا گونه زندگی كنید و منش رفتاری و اخلاقی شما باید همسو با سیره اهل بیت(ع) باشد.
وی اضافه كرد: پدرم نسبت به بزرگترها احترام بسیاری قائل بود و هر گاه با بزرگترها روبرو می شد دستان آنان را بوسه می زد.
این دختر شهید افزود: من به شهادت و سبك زندگی پدرم افتخار می كنم و همه تلاشم این است تا بتوانم به گونه ای زندگی كنم كه پدرم از من انتظار داشت.
یكی از دوستان نزدیك شهید بابایی نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: میل به شهادت در وجود این شهید والامقام آنچنان حلاوت داشت كه شبانه روز به دنبال تمام كردن كارهای نیمه تمام خود بود تا هر چه زودتر به عراق یا سوریه اعزام شود.
رضا آستركی افزود: شهید بابایی یك هفته قبل از اعزام به عراق به پابوس حضرت معصومه (س) در قم رفت و به ایشان گفتم اكنون كه عزمتان برای رفتن جزم شده اجازه بدهید تا قبل از اعزام چند ساعتی از شما تصویر برداری كنیم تا از زندگی پرشور شما مستندی تهیه كرده و در صورتی كه شهادت نصیبتان شد بتوانیم سیره و عشق و علاقه شما به اهل بیت (ع) و آرمان های انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب را برای مردم تشریح كنیم.
وی اضافه كرد: شهید بابایی ابتدا با این نظر من مخالفت كرد چرا كه ایشان معتقد بود اگر به جمع مدافعان حرم می پیوندد به خاطر رضای خداوند و دفاع از حرم آل الله است و نیازی به مطرح شدن نیست.
این دوست شهید بابایی اظهار داشت: با اصرار بنده و چند تن از دوستان ایشان در نهایت قبول كردند و روز قبل از اعزامشان از همه فعالیت های وی تصویر برداری شد و امروز به عنوان یك مجموعه ارزشمند از این شهید والامقام به یادگار مانده است.
وی بیان كرد: عشق و ارادت شهید بابایی به آرمان های انقلابی و آموزه های قرآنی زبانزد دوست و آشنا بود و همه برنامه های این شهید والامقام بر اساس موازین اسلامی تدوین می شد.
شهید علیرضا بابایی متولد1351 و كارمند دانشگاه اراك بود و در راه دفاع از حریم اهل بیت (ع) 25 اردیبهشت سال 1395در فلوجه عراق در تله انفجاری تروریست های تكفیری به درجه رفیع شهادت نائل شد
چندی پیش مستند شهید علیرضا بابایی در در 80 دقیقه با روایتگری خود شهید با حضور مسئولان استانی رونمایی شد.
در این مستند شهید بابایی پیش از حضورش برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) در عراق با عِلم به شهادت، به روایت احساس مسئولیت خویش برای دفاع از اسلام پرداخته است.
همسر شهید مدافع حرم علیرضا بابایی وصیت نامه همسر شهید خود را در اختیار ایرنا قرار داد كه در فرازی از آن آمده است: این عزیزانی كه این وصیت نامه را می خوانید، یقین داشته باشید كه من با قلبی مالامال از عشق به اهل بیت(ع) و با عقلی سلیم و احساسی پایدار و منطقی پا در این مسیر می گذارم، نه جبری بر رفتن دارم و نه علاقه ای به شهرت دنیا، بلكه بر اساس وظیفه شرعی دفاع از دین اسلام و تصفیه روح زنگار گرفته ام، این راه را انتخاب كرده ام.
یا امام زمان(عج) مرا به سربازی ات بپذیر و روح را به لطف كریمانه ات از خطاها و گناهان پاك گردان تا قابل فیض دفاع از حریمتان شوم و مرا به حرم امنتان راه بدهید تا جان ناقابلم ارزش یابد و بتوانم آنرا هدیه درگاه حرمتان نمایم.
شهرستان اراك پنج شهید گلگون كفن در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) در عراق و سوریه تقدیم انقلاب اسلامی كرده است.
3017/3075
اراك - ایرنا - شهید «علیرضا بابایی» از شهدای مدافع حرم استان مركزی است كه با آرزوی شهادت عازم عراق و جبهه نبرد با تكفیری ها شد و اینجاست كه كبوتر دل با شوق پرواز آسمان، سر بر آستان بندگی می ساید و روح ملكوتی با قبای سپید شهادت، از خاك به افلاك كوچ می كند.