به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، محمد علی حضرتی ها روز شنبه افزود: این جشنواره با هدف معرفی و احیای غذاهای سنتی و اصیل ایرانی و تقویت گردشگری غذایی برگزار می شود.
وی با بیان اینكه گردشگری غذایی امروزه به سرعت در حال رشد و گسترش است و باید آنرا فرصتی برای جذب گردشگر دانست،اظهار داشت: جشنوارههای غذاهای سنتی و بومی هر منطقه فرصت مناسبی را در اختیار آشپزهای محلی قرار میدهد تا هنر آشپزی خود را به مسافران معرفی كرده و بازاریابی نمایند.
حضرتی ها اظهار داشت: در همین راستا اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با هدف معرفی جاذبههای گردشگری غذا و خوراكهای محلی و سنتی مناطق مختلف استان، استعدادیابی آشپزهای محلی و انتخاب استعدادهای آشپزی، شناسایی و معرفی رستورانهای برتر و انتخاب بهترین مراكز عرضه غذا همراه با آموزش رایگان آشپزی در منطقه نمونه گردشگری باراجین برگزار و به تمامی شركتكنندگان گواهی نامه حضور در جشنواره اعطا می شود.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین افزود: برگزیدگان این جشنواره با عناوین استعدادهای آشپزی استان، آشپز برگزیده و بهترین مركز عرضه غذا در جشنواره ملی غذا و هنر آشپزی ایرانی كه بهمن ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران برگزار میشود، حضور خواهند داشت.
حضرتی ها با اشاره به برنامههای پیشبینی شده برای این جشنواره،گفت: اجرای مراسم آیینی، مسابقه استعدادیابی آشپزی، مسابقه انتخاب برترین مراكز عرضه غذا، اجرای كارگاههای آموزشی عمومی، علوم و فنون آشپزی و رستوران داری، عرضه غذا در غرفههای مختلف جشنواره، نمایش كالا و محصولات ایرانی، اجرای كارگاههای پرسش و پاسخ توسط اساتید برجسته كشور و اهدای لوح تقدیر به برندگان مسابقه از جمله برنامههای پیش بینی شده برای این جشنواره به شمار میروند.
حضرتی ها یادآور شد: علاقه مندان به شركت در این جشنواره به دبیرخانه آن واقع در اداره كل میراث فرهنگی مراجعه كنند.
3013
قزوین - ایرنا - مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین گفت: جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی 24 تا 26 مرداد ماه جاری در بوستان ملی باراجین برگزار می شود.