به گزارش ايرنا از سازمان بهزيستي كشور، انوشيروان محسني بندپي روز دوشنبه در ديدار با يوحنا سوزانا يامباسه وزير توانمندسازي زنان و كودكان كشور اندونزي بهزيستي گفت: خط ملي 09628 ويژه مشاوره رايگان اعتياد براي خانواده ها، خط تماس تلفني 123 اورژانس اجتماعي در راستاي توانمندسازي اقشار در معرض آسيب و آسيب ديدگان اجتماعي و مشاوره اورژانسي با خط 1480، سه خط تماس تلفني براي ارائه خدمات توسط مراكز بهزيستي است.
محسني بندپي با اشاره به لايحه قانون حمايت از كودكان و نوجوانان گفت: براي هر فردي كه مورد ظلم و خشونت واقع شود، اورژانس اجتماعي با نيروي انتظامي هماهنگ هستند تا در مواقع لزوم از آنها كمك بگيرند.
وي از يك دادگاه ويژه براي افراد زير 18 سال خبر داد و گفت: اين افراد توسط كانون اصلاح و تربيت تحت مراقبت و توانمندسازي اجتماعي و رواني قرار داده مي شوند و كودكان به چرخه تحصيل برگردانده شده و مورد حمايت هاي همه جانبه سازمان بهزيستي قرار مي گيرند.
رئيس سازمان بهزيستي كشور با اشاره به اينكه سازمان بهزيستي مسئوليت كودكان بدسرپرست و بي سرپرست را نيز عهده دار است، گفت: 24 هزار كودك در مراكز شيرخوارگاه ها و شبه خانواده ها در راستاي آموزش، سلامت و ادامه تحصيل مراقبت و نگهداري مي شوند.
در ادامه اين نشست، فاطمه عباسي، معاون توسعه پيشگيري و درمان سازمان بهزيستي كشور با اشاره به افزايش طلاق در جهان و كشور گفت: حمايت هاي اجتماعي، روانشناختي، بهداشتي و توانمندسازي اين افراد را بر عهده گرفته ايم. براي زنان آسيب ديده و در معرض آسيب نيز خدمات مددكاري، روانشناسي، بهداشتي و اقتصادي را در قالب مركز بازپروري زنان آسيب ديده اجتماعي ارائه مي دهيم.
وي با اشاره به خانه امن زنان تحت خشونت خانگي تصريح كرد: هدف اصلي سازمان بهزيستي حمايت و توانمندسازي بانوان و بازگشت آنها به خانواده است، بنابراين اگر شرايط بازگشت براي زنان تحت خشونت خانگي مهيا نشود در اين مراكز تا زمان بهبودي كامل نگهداري مي شوند.
عباسي، با اشاره به خدمات جامع و متنوع بهزيستي به افراد آسيب ديده گفت: 126 مركز درمان اعتياد براي زنان، 6 مركز مخصوص كودكان و دو مركز مادر و كودك در كشور داير است.
در ادامه، يوحنا سوزانا يامباسه، وزير توانمندسازي زنان و كودكان كشور اندونزي، با اشاره به كتابچه اي كه از ارائه خدمات خوب بهزيستي در دست داست گفت: آن طور كه مشخص است ما در سازمان خود فعاليت و كارهاي زيادي مشابه سازمان بهزيستي انجام مي دهيم و اميدواريم بتوانيم از توانمندي هاي اين مجموعه بيشتر بهره مند شويم.
وي با اشاره به اينكه در كشور اندونزي براي حفاظت از حقوق كودكان و بانوان پنج خدمت استاندارد ارائه شده است، يادآور شد: خدمت تطابق، خدمات بهداشتي، توانبخشي اجتماعي، معاضدت حقوقي و انتظامي و ادغام مجدد اجتماعي به ويژه براي كودكان آسيب ديده شامل اين خدمات است و مراكزي را در سطح استاني، شهري و منطقه اي داير كرده ايم كه تحت نظارت شهرداري قرار دارند.
اجتمام * 3377 * 3063
رئيس سازمان بهزيستي:
70درصد تماس گيرندگان با مراكز مشاوره، بانوان هستند
۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷
کد خبر:
82986268
تهران- ايرنا- رئيس سازمان بهزيستي كشور با اعلام شماره تلفن هاي مشاوره اعتياد، اورژانس اجتماعي و مشاوره اورژانس اجتماعي گفت: 70درصد تماس گيرندگان با مراكز مشاوره، بانوان هستند.