به گزارش ایرنا، وی در بیانیه ای كه به مناسبت روز جهانی مبارزه علیه قاچاق انسان منتشر شد ، افزود: بردگی معرف یكی از بزرگترین شرم های بشریت است. امروز باید هر نوع بردگی قدیمی و جدید را محكوم كرد.
ماتارلا ادامه داد ، پدیده پناهجویان زمینه برای بروز و گسترش نوع جدید برده داری است. هیچ كشوری از این معضل و نقض كرامت بشر مصون نیست.
به گزارش سازمان بین المللی كار، حدود 40 میلیون نفر در جهان قربانی برده داری هستند كه از این تعداد 25 میلیون نفر مجبور به كارهای اجباری و 15 میلیون نفر نیز مجبور به ازدواج های اجباری شده اند.
این مساله سازمان ملل را وادار كرد تا هدف از بین بردن قاچاق انسان را تا سال 2030 اتخاذ كند.
ماتارلا افزود: اینها جراحت هایی هستند كه باید با قاطعیت ریشه كن شوند . نیاز به یك پاسخ مناسب با تعهد فرهنگی و مدنی بیشتر است. هر روز هزاران نفر جان خود و عزیزانشان را در دریا و خشكی به خطر می اندازند و شرایط مایوس كننده، فاجعه جنگ ها، فقر و بی ثابتی باعث می شود تا به دام قاچاقچیان انسان افتاده كه به آنها ستم می كنند.
هیچ كشوری از این معضل مصون نیست و نیاز به مسئولیت تمام جامعه بین المللی دارد و تنها با همكاری می توان این پدیده را شكست داد.
پاپ فرانسیس رهبر مذهبی كاتولیك ها نیز در موعظه های روز یكشنبه خود به موضوع قاچاق انسان اشاره كرد و از رهبران سیاسی خواست تا با معضل قاچاق انسان مبارزه كنند و از مردم نیز دعوت كرد تا بی عدالتی ها را گزارش كرده و با قاطعیت با این جنایت شرم اور مقابله كنند.
پاپ اظهار داشت اینجا در رم هم قاچاق انسان وجود دارد این معضل، خیلی از مردان و زنان و كودكان را با هدف سوء استفاده كاری و جنسی و تجارت اندام و تكدی گری و خلافكاری اجباری به بردگی می كشاند.
سازمان ملل متحد روز 30 جولای را ( امسال مصادف با 8 تیر ) روز جهانی مبارزه با قاچاق انسان نام گذاری كرده است.
شس**اروپام**461 **1917
رم - ایرنا - 'سرجو ماتارلا' رئیس جمهور ایتالیا روز دوشنبه به مناسبت روز جهانی مبارزه علیه 'قاچاق انسان' گفت: پناهجویان برده های نوین هستند و برده داری یكی از بزرگترین معضلات بشریت است.