حجاز خسروی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان صید توسط 138 لنج برودتی، 60 لنج یخی و 358 قایق انجام می شود.
وی با بیان اینكه در هر لنج معمولا هشت تا 15 نفر، قایق فایبرگلاس 2 نفر و قایق چوبی تا پنج نفر مشغول به كار هستند، خاطرنشان كرد: در مجموع بنادر صیادی پسابندر و گواتر با 556 شناور صیادی (لنج وقایق) برای سه هزار و 870 نفر شغل ایجاد كرده است.
خسروی گفت: آمار صید سالانه 15 هزار تن ماهی تجاری و 32 هزار تن ماهی صنعتی در این بنادر نشان دهنده تلاش و كوشش صیادان برای افزایش تولید ماهی و رونق شغل صیادی در این منطقه است.
وی تصریح كرد: چهار كارخانه كنسروماهی، 6 كارخانه عمل آوری و سردخانه، 2 كارخانه یخسازی و یك كارخانه پودر ماهی فعال هستند.
مدیر بندر صیادی پسابندر چابهار اظهار داشت: این بندر در سال 1370 ساخته شده و در سال 1377 نیز به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: اسكله پسابندر دارای660 متر طول موج شكن، 420 متر بازوی فرعی، 160 متر اسكله پهلوگیری، 50 هكتار وسعت حوضچه، 2.5 متر عمق آبخور و 2 هزار و200 متر طول راه ارتباطی آن است.
مدیر بندر صیادی پسابندر چابهار تصریح كرد: هشت تعاونی صیادی در پسابندر و گواتر وجود دارد كه كارهای سوخت، بیمه و دیگر امورات و مشكلات صیادان را پیگیری می كنند.
به گزارش ایرنا، 6 بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل تیس، رمین، هفت تیر شهر چابهار، بریس، گواتر، و پسابندر در حوزه شهرستان چابهار برای صید و صیادی فعال هستند.
پَسابَندر یكی از روستاها و بندرهای كوچك حوزه نوار ساحلی شهرستان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان است كه مدیریت بنادر صیادی گواتر وپسابندر در یك جا متمركز و زیر نظر مدیریت بندرصیادی پسابندر است.
اسكله پسابندر در نقطه صفر مرز دریایی ایران و پاكستان و در فاصله 95 كیلومتر از شهر چابهار واقع شده است.
3043**3213
چابهار- ایرنا - مدیر بندر صیادی پسابندر چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: سالانه بیش از 47 هزار تن ماهی تجاری و صنعتی در این بندر و منطقه گواتر صید و روانه بازار مصرف می شود.