بهروز آقايي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين كارگاه سبب شده تا زمينه ساماندهي، تعميرات و ساخت شناورها در سواحل مكران منطقه بلوچستان فراهم شود.
وي بيان كرد: كارگاه ساخت و تعمير شناور شركت لنج سازي جنوب مي تواند خدمات به صيادان ارائه كند و موجب رضايتمندي جامعه صيادي شود.
آقايي گفت: بنادر صيادي چابهار و كنارك نقش مهمي در اشتغالزايي افراد بومي دارند و علاوه بر نقش اشتغالزايي براي جذب گردشگر نيز موثر هستند.
مديركل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان ادامه داد: چابهار از قطب هاي صيد و صيادي در كشور محسوب مي شود و بيش از 930 لنج و هزار و 400 قايق مشغول صيد و صيادي هستند.
وي بيان كرد: بندر چابهار به دليل موقعيت راهبردي بهترين موقعيت را براي جابه جايي كالا و پهلوگيري بزرگترين كشتي هاي جهان دارد كه ديگر بنادر كشور از نظر كاهش هزينه هاي واردات و صادرات نمي توانند با آن رقابت كنند.
آقايي افزود: بندر چابهار از لحاظ ارزش افزوده، تخفيف ها، عوارض و انبارداري قابليت هاي زيادي دارد كه براي هر سرمايه گذاري سودآور است.
وي تخفيف 30 درصدي در كليه رديف هاي حقوق و عوارض بندري وارد بر كشتي هاي كانتينري، تخفيف 75 درصدي در انبارداري كانتينرهاي وارداتي و تخفيف 85 درصدي در انبارداري كانتينرهاي صادراتي، ارايه تخفيف پلكاني در thc (نرخ تخليه و بارگيري) كانتينري وارده بر خطوط كشتيراني و تخفيف 30 درصدي در هزينه باربري و انبارداري وارد بر كالاهاي غير كانتينري نسبت به ساير بنادر كشور را از جمله مزاياي بندر چابهار عنوان كرد.
چابهار از توابع استان سيستان و بلوچستان تنها بندر اقيانوسي كشور و سرزمين موج و مرجان از شمال به شهرستانهاي نيكشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به كشور پاكستان، از جنوب به درياي عمان(مكران) و از غرب به كنارك متصل است.
اين شهرستان زيبا و ساحلي در منطقه مكرانِ بلوچستان از 2 شهر به نام هاي چابهار و نگور، سه بخش مركزي، دشتياري و پلان، شش دهستان و 438 روستا تشكيل شده است و تا زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان 645 كيلومتر فاصله دارد.
3043**3213
چابهار- ايرنا - مديركل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان گفت: راه اندازي كارگاه ساخت و تعمير شناور در بندر كنارك 30 شغل مستقيم و هزار شغل غيرمستقيم ايجاد كرده است.