حسن حيدري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: توليد آزمايشگاهي اين نسل خازني جديد به منظور كاهش توان راكتيو و اصلاح ضريب توان، كاهش تلفات كابلي و تلفات انرژي اكتيو و بهينه سازي مصرف برق از سال 1389 توسط «اكبر جلالي» در اروميه شروع شده بود.
وي ادامه داد: اين مخترع از سال 1390 ايده خود را به مرحله اجرا درآورده و در زمان حاضر نيز با توليد انبوه، بازار هدف خود را پيدا كرده است.
وي اظهار داشت: هزينه خريد هر دستگاه 25 كيلووات با گارانتي تعويض و تعمير حدود 15 ميليون ريال بوده و عمر كاركرد اين دستگاه بالاتر از مشابه هاي خارجي است.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي بيان كرد: اين دستگاه خازني در 6 ظرفيت پنج، 7.5، 10 ، 15، 20 و 25 كيلووات توليد و روانه بازار مي شود.
حيدري بيان كرد: كارخانجات بزرگي از كشورهاي تركيه، جمهوري آذربايجان و گرجستان و تمام استان هاي داخلي، بازار هدف اين محصول بهينه ساز مصرف برق است.
وي با تاكيد بر اينكه «جلالي» با سرمايه شخصي نسبت به توليد و اشتغال زايي براي 32 نفر از اين طريق اقدام كرده است، ادامه داد: صنعت گران كشورهاي همسايه با پرداخت هزينه هاي بالا به دنبال ايده اين مخترع اروميه اي بودند اما وي به دليل تعصب ملي از اين كار امتناع كرد.
به گزارش ايرنا پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش بنيان تلاش مي كند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركت هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه گذار بپردازد.
مديران اين پارك در تلاش هستند تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كنند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشند.
از سال 1396 تاكنون 12 رويداد شتاب ' استارت آپ ويكند ' با حمايت پارك علم و فناوري در آذربايجان غربي برگزار شده است و در مجموع 39 ايده منتخب در مراكز رشد مراحل نخست اجرايي را طي مي كند.
8135/3072
اروميه- ايرنا- رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: براي نخستين بار در سطح كشور دستگاه بهينه ساز مصرف برق به همت يك مخترع اروميه اي با هدف كاهش هشت تا 10 درصدي مصرف به توليد انبوه رسيد.