به گزارش ايرنا، شهيد حميد شيخي فيني در سال 45 در بندرعباس به دنيا آمد، تحصيلات ابتدايي را در دبستان «حافظ» و دوران راهنمايي را در مدرسه سديد(شهيد سايباني) اين شهر ادامه داد.
وي با اوج گيري انقلاب و گسترش اعتراض ها ضد شاه همراه با دوستانش در تظاهرات، كلاس ها و نشست هايي كه توسط انقلابيون تشكيل مي شد، شركت مي كرد و همكاري مستمري با آن ها داشت.
چندين بار توسط گروهك هاي منحرف مورد تهديد قرار گرفت؛ اما چون راهش را آگاهانه برگزيده بود از اين تهديدها كوچك ترين ناراحتي به خود راه نداد و به فعاليت هاي چشمگيرش ادامه داد تا حدي كه بعد از شهادت برادرش غلامعباس منزلشان دو بار به وسيله 'كوكتل مولوتف' و بمب هاي دستي مورد حمله قرار گرفت.
شهيد حميد شيخي فيني سال اول و دوم متوسطه را در دبيرستان 'شهيد چمران' و سال سوم را در دبيرستان 'شهيد يوسف دقت' به پايان رساند. در اين مدت با انجمن هاي اسلامي مدرسه همكاري مستمر و فعالانه اي داشت و نمازهايش را اول وقت و در صورت امكان به جماعت مي خواند و به همه توصيه مي كرد نماز را اول وقت به جا بياورند.
وي چندين مرتبه به جبهه اعزام شد و توفيق شركت در عمليات هاي 'فتح المبين' و 'بيت المقدس' را داشت، در عمليات 'بيت المقدس' از ناحيه دست مجروح و راهي بندرعباس شد.
اين شهيد دوران دفاع مقدس به شدت از گروهك هاي ضدانقلاب متنفر بود و به همين جهت به عضويت كميته انقلاب اسلامي بندرعباس درآمد و فعاليت هايش را ادامه داد.
شهيد شيخي فيني سال آخر رشته 'اقتصاد' را در دبيرستان 'شهيد حسن ذاكري' گذراند. در همين روزها بود كه حالت روحي خاصي پيدا كرده بود و به دوستان و خانواده اش مي گفت: «عاشق شهادت هستم و بايد به برادر بزرگترم بپيوندم».
قبل از آخرين اعزام به دوستانش جايي كه مي خواست بعد از شهادت دفن شود و محل حجله يادبودش را نشان داده بود.
شامگاه 9 بهمن 62 براي بار آخر عازم جبهه شد و در عمليات «خيبر» شركت كرد و در اين عمليات از ناحيه صورت مجروح شد؛ اما با مداواي سرپايي مجدد به ميدان نبرد برگشت.
سرانجام شهيد شيخي فيني 27 اسفندماه سال 62 در منطقه طلاييه براثر اصتبت تركش به سر به شهادت رسيد.
شهيد حميد شيخي فيني در بخشي از وصيت نامه اش آورده است: شهادت تزريق خون است به پيكر اجتماع، اين شهدا هستند كه به پيكر اجتماع به خصوص در رگ هاي اجتماعاتي كه دچار كم خوني هستند خون جديد وارد مي كنند و از اين راه خون خودشان را در اجتماع جاويد مي كنند؛ يعني خون جاويد در اجتماع به وجود مي آورند.
وي در ادامه اين وصيت نامه به اهميت شهادت خطاب به خانواده اش اشاره مي كند و اظهار داشته است: خانواده گرامي ام مي دانند كه؛ شهادت يك زندگي دوباره است كه انسان در جهان ديگر شروع مي كند مي دانم كه خودتان از فلسفه اصلي شهادت آگاه هستيد، چون اگر اين فرزندتان در راه اسلام شهيد شد شما دومين فرزند خود را براي اسلام قرباني مي كنيد و آگاه هستيد.
شهيد شيخي فيني در بخش پاياني وصيت نامه اش آورده است: در آخر از تمامي دوستان در سطح شهر بندرعباس خواستارم كه با گروهك هاي صد جمهوري اسلامي مبارزه كرده و آن ها را سركوب كنند ان شالله ما هم در جبهه ها اين دشمن خدا و اسلام را نابود خواهيم كرد و كربلا را از دست اين كافران به درخواهيم آورد.
9887 /6048
معرفي شهداي هرمزگان (31)
شهيد شيخي فيني شهادت را تزريق اميد به جامعه مي دانست
۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۴۸
کد خبر:
82997343
بندرعباس - ايرنا - شهيد شيخي فيني از شهيدان دوران دفاع مقدس در بخشي از وصيت نامه اش از شهادت و ريختن خون شهدا در مبارزه با دشمنان اسلام به دوميدن روح اميد و تزريق خون به پيكر اجتماع تعبير كرده است.