۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۲
کد خبر: 83001017
T T
۰ نفر

رزمایشِ صهیونیست ها در سایه ترس از حزب الله

۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۲
کد خبر: 83001017
رزمایشِ صهیونیست ها در سایه ترس از حزب الله

بیروت- ایرنا- رژیم صهیونیستی در سالگرد دوازدهمین سال شكست در برابر اراده و مقاومت حزب الله لبنان در جنگ تابستان سال 2006 رزمایشی را با محوریت فناوری و تاكتیك‌های نوین برگزار كرد.

ارتش رژیم صهیونیستی این رزمایش را در منطقه جولان اشغالی و برای آزمون توان و قدرت نیروهای خود جهت مقابله با توانمندی های توسعه یافته حزب الله لبنان در جنگ سایبری و استفاده از تاكتیك ها وفناوری های نوین در جنگ احتمالی آینده برگزار كرد.
یگان های نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله «تیپ هفتم زرهی» ، «تیپ جولانی» ، واحدهای مهندسی زرهی از «گردان 603» تحت یك فرماندهی در این رزمایش، جنگ علیه رزمندگان حزب‌الله را شبیه ‌سازی كردند.
تمرین نظامی دو هفته ای ارتش رژیم صهیونیستی بر جنگ سایبری، مقابله با پهپادهای كوچك و سامانه های موشكی تمركز داشت.
یكی از وسایلی كه در این تمرین استفاده شد، باتری های متحرك سامانه پدافند موشكی موسوم به «گنبد آهنین» بود كه به گزارش رسانه های صهیونیستی با هدف حمایت از نیروهای اسرائیلی از پرتاب موشك ها انجام شده است.
دیگر فناوری هایی را كه اسرائیلی ها آن را آزمودند، استفاده از لیزرهای ضدهوایی، فرودگاه های كوچك، هواپیماهای بدون سرنشین كوچك و پرنده های كوچك چهار ملخه بود. همه اینها در كنار تجهیزات نظامی جنگ های كلاسیك همچون صدها تانك و توپخانه با دقت بالا صورت گرفت.
رادیو «مكان» رژیم صهیونیستی خبر داد كه «گادی آیزنكوت» رئیس ستاد مشترك ارتش رژیم صهیونیستی خود در این رزمایش حاضر شده و بر عملكرد نیروها نظارت داشته است.
وی در جریان بازدید از نیروهای شركت كننده در این رزمایش با اذعان به اینكه توانایی حزب الله لبنان به صورت چشمگیری در جنگ های سایبری و نوین افزایش یافته است، گفت: در توانایی‌ های ما نیز پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است و اگر به فاصله 150 كیلومتری اطرافمان نگاه كنید، تیپ یا واحدهایی به قدرت آن‌ ها نخواهید دید.
برگزاری این رزمایش اكنون این سوال مهم را در اذهان كارشناسان منطقه غرب آسیا و منطقه متبادر می كند كه هدف اصلی از برگزاری آن در مقطع كنونی چه بوده است؟

**رزمایش نظامی در راستای سناریوهای تل آویو
این رزمایش در راستای محك آمادگی نیروهای نظامی صهیونیست و بر اساس گزارشی است كه چند هفته پیش ارتش اسرائیل به كابینه امنیتی تل آویو ارائه كرد ، برگزار شد.
جلسه كابینه امنیتی رژیم صهیونیستی چند هفته پیش در تل آویو برگزار شد كه طی آن ارتش این رژیم ضمن ارائه 3 سناریوی گوناگون جنگ احتمالی با حزب الله لبنان، نقاط ضعف اسرائیل و پیامدهای داخلی آن را هم بررسی كرد.
طبق گزارش رسانه های صهیونیستی، سه سناریوی احتمالی كه برای جنگ مطرح شد به این ترتیب بود: نبرد نظامی كوتاه مدت كه از 10 روز تجاوز نمی كند؛ نبرد نظامی كه 3 هفته به طول می انجامد؛ و نبرد طولانی مدت برای بیش از 30 روز
طبق این گزارش ها رژیم صهیونیستی خود را برای نبرد در چهار جبهه زیر زمین، روی زمین، هوا و فضای سایبری و آنلاین آماده می كند.
بی شك بمباران اهدافی در سوریه كه متعلق به مقاومت است توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی در این راستا برایند می شود و به گفته صهیونیست ها، این حملات برای ممانعت از دستیابی حزب الله به سلاح های پیشرفته و نوینی بوده است كه برای پیكارهای جدید در آنها از فناوری های روز استفاده می شود.
اسرائیلی ها بارها در رسانه هایشان با ذكر چنین ادعاهایی، نقض حریم هوایی سوریه و حملات وحشیانه خود به پایگاه های مقاومت را كه البته به شهادت رزمندگان حزب الله و ارتش سوریه منجر شده، توجیه كردند و گفتند كه نمی گذارند كه با حضور ایران در سوریه ، حزب الله در این كشور و لبنان قدرتمندتر شود.

**مرحله جدید مبارزه با اسرائیل
رژیم صهیونیستی كه روزگاری به راحتی منطقه را مورد تاخت و تاز قرار می داد و هر زمان كه می خواست جنگی راه می انداخت، اكنون دست به عصا حركت می كند. طی یكسال اخیر این چندمین رزمایشی است كه اسرائیلی ها در مرزهای لبنان و یا غزه برگزار می كنند. اما این رزمایش های پیاپی، در كنار ساخت دیوارهای بتونی سر به فلك كشیده در مرزهای با لبنان برای چیست و چرا اسرائیلی ها همواره اصرار دارند تا ایران و حزب الله از سوریه خارج شوند ؟
در حالی كه مقام های رژیم صهیونیستی همواره از خط قرمز نزدیك شدن نیروهای مقاومت به مرزهای جولان در سوریه صحبت می كردند، بمباران های اهدافی مانند پایگاه «تیفور» (T4) ، «تدمر» ، «المزه» و فرودگاه دمشق را در دستور كار خود داشتند. تا اینكه اردیبهشت ماه امسال، نیروهای مقاومت گوشه چشمی به دشمن صهیونیست نشان دادند.
55 موشك از سوی مقاومت در سوریه، به پایگاه های رژیم صهیونیستی شلیك شد كه اتفاقا مراكز جنگ الكترونیك و سایبری اسرائیلی ها راه هدف قرار داد. از جمله این اهداف می توان به «مركز شنود فنی و الكترونیكی» ، «مركز دریافت و ارسال پیام» ، «مركز نظامی جنگ الكترونیك» ، «مركز هنگ مرزی واحد جمع آوری اطلاعات تصویری 9900» اشاره كرد.
پس از آن «سید حسن نصرالله» دبیركل حزب الله لبنان پاسخ موشكی بی سابقه در جولان را «مرحله جدیدی از نبرد با اسرائیل» عنوان كرد.
وی گفت كه این تجربه، دروغ اسرائیل درباره آمادگی در جبهه داخلی برای هرگونه جنگی را با دلیل اثبات كرد.
نصرالله آن روز هشدار داد كه ما آماده ایم در صورت تجاوزهای دیگر، قلب فلسطین اشغالی را هدف قرار دهیم.
حالا در سایه این توان بازدارندگی حزب الله و نیروهای مقاومت، لبنان برای نخستین بار در تاریخ معاصر خود، دوازده سال بدون جنگ را سپری می كند و صهیونیست ها با هراس از تجربیات افزوده شده حزب الله در جنگ سوریه، خود را مجبور می بیند تا برای بالابردن توان رزمی نیروهایش و البته آزمون تجهیزات جدید هر چند هفته یك بار رزمایشی را ترتیب دهد كه هزینه های بالایی برای آن دارد.
خاورم**م.ا**2054*1436*