۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۳۵
کد خبر: 83011266
T T
۰ نفر
فيس بوك و مايكروسافت مقامات امنيتي آمريكا را توجيه كردند

تهران-ايرنا- مقامات دو شركت فيس بوك و مايكروسافت در جلسه توجيهي با مقامات دولتي امنيتي آمريكا، آنها را از تلاش هاي خود براي حفظ امنيت انتخابات آمريكا مطلع كردند.

به گزارش روز شنبه تارنماي آمريكايي، «تِك كرانچ»(Tech Crunch)، اين دو شركت روز جمعه در نشستي با مقامات وزارت امنيت ملي، پليس فدرال و دو نهاد دست اندركار انتخابات دولتي در آمريكا شامل «انجمن ملي انتخابات دولتي» (NASED) و سازمان حرفه اي امور عمومي در آمريكا موسوم به «ان اي اس اس» شركت كردند.
اين نشست به غير از نشست محرمانه اي بود كه طبق گزارش تارنماي بازفيد قرار بود با شركت ده ها شركت فناوري از جمله فيس بوك، گوگل، مايكروسافت، اسنپ چت در مقر توئيتر در روز جمعه و با موضوع امنيت انتخابات آمريكا برگزار شود.
نشست شركت هاي مايكروسافت و فيس بوك براي دومين بار از نوع خود بين فيس بوك، وزارت امنيت ملي و مقامات دولتي مسئول انتخابات و درباره اقداماتي كه بايد براي جلوگيري از دخالت مخرب در انتخابات انجام گيرد، برگزار شد.
در اين دو نشست، تهديدهاي احتمالي امنيت انتخابات از دو جنبه بررسي شد. كشورها عمدتا نگران امنيت پايگاه هاي داده هاي راي دهندگان و نظام انتخابات هستند در حالي كه شركت هاي فناوري خصوصي در جنگ علني عليه كمپين هماهنگ اطلاعات غلط دشمنان آمريكا در پلتفورم هاي خود شركت دارند. رسانه هاي اجتماعي و سيستم هاي انتخابات خود دو بخش غيرمرتبط اما مهم در جنگ كنوني با دخالت (ادعايي) روسيه در انتخابات آمريكا هستند.
«كوين مارتين» مسئول سياست عمومي فيس بوك در اين جلسه گفت: مقابله موثر و عمليات اطلاعاتي هماهنگ به همكاري بخش هاي بسياري از جامعه نياز دارد و به همين دليل است كه فيس بوك قويا بر همكاري بين سازمان هاي مجري قوانين، نهادهاي دولتي، كارشناسان امنيتي و ديگر شركت ها در مقابله با چنين تهديدهاي فزاينده اي تاكيد دارد.
با وجود مشاركت فيس بوك و مايكروسافت در نشست هايي به ميزباني وزارت امنيت داخلي آمريكا، توئيتر از اين اقدام پرهيز كرده است . توئيتر و فيس بوك بيش از همه با انتقادها درباره نفوذ خارجي از طريق آنها با هدف نفوذ برسياست هاي آمريكا مواجه بوده اند.گوگل نيز قبلا براي پاسخگويي درباره اين مساله به كنگره آمريكا فراخوانده شد.
به نوشته تك كرانچ، توئيتر از اظهار نظر درباره علت غيبت خود در نشست مذكور خودداري كرد.
در اين نشست فيس بوك و مايكروسافت تلاش هاي خود درباره كنترل تهديدهاي خارجي عليه يكپارچگي انتخابات آمريكا را تشريح كردند.
شركت مايكروسافت پيشتر از شناسايي و غيرفعال كردن سايت هايي جعلي خبر داد كه به گفته اين شركت، وابسته به دولت روسيه بودند و با هدف هك كامپيوترهاي افراد و چند انديشكده آمريكايي و نهاد مرتبط با كنگره ايجاد شده اند.
نهادهاي اطلاعاتي آمريكا، روس ها را به دخالت در انتخابات رياست جمهوري 2016 آمريكا متهم كرده اند. روسيه اين اتهام را رد كرده است.
اروپام**9158**1590