اسماعیل مسلمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اصناف حق ندارند كالاهایی كه با قیمت قبلی خریداری كرده اند را به قیمت جدید بفروشند.
وی یادآور شد: اینكه فروشندگان اعلام كنند، قیمت قبلی معیار نیست و با نرخی كه روزانه دریافت می كنند، كالا عرضه می شود، تخلف به شمار می آید و وجاهت قانونی ندارند.
مسلمی اظهار داشت: دولت با محوریت سازمان حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكننده از 31 خرداد سال جاری، موضوع نظارت بر بازار را با جدیت پیگیری می كند.
مدیر نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: این نظارت در 2 قالب ارز و كالا در بازار به شكل مستمر انجام و پیگیری می شود.
وی خاطر نشان كرد: بر اساس همین دستورالعمل دولت در استان ها هم اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت با همكاری جهاد كشاورزی اصناف و سایر دستگاه های مربوطه موضوع نظارت را دنبال می كنند.
مسلمی ادامه داد: از همین رو برای كاهش موازی كاری گشت های مشتركی با همكاری اتاق اصناف تشكیل شد و تعداد گروه های بازرس از 16 به 22 گروه رسید.
مدیر نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در كنار بازرسی ها موضوع احتكار كالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در سطح عرضه كنندگان خرد و عمده فروشی ها در دستور پیگیری قرار گرفت.
وی اضافه كرد: موضوع شناسایی انبارهای احتكار كالا با همكاری پلیس، دادستانی، تعزیرات حكومتی و گشت های مشترك در دستور كار قرار دارد.
مسلمی با بیان اینكه هر انبار برای انباشت كالا باید سه ویژگی داشته باشد، افزود: كالا به شكل عمده انبار شده عرضه شود و اطلاعات انبار در سامانه سازمان صنعت، معدن و تجارت ثبت شده باشد.
این مسئول خاطرنشان كرد: در صورت نبود این مشخصات، كالاها احتكاری محسوب می شوند و پرونده برای رسیدگی به تعزیرات حكومتی ارسال می شود.
3001/8068
زنجان – ایرنا – مدیر نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: گرانفروشی و پس از آن عدم رعایت ضوابط قیمت گذاری به ترتیب بیشترین تخلف ثبت شده واحدهای صنفی و عرضه كننده در این استان هستند.