۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۱۳
کد خبر: 83013780
T T
۰ نفر
گسترش گردشگری درون آسیایی را دنبال می كنیم

همدان- ایرنا- دبیركل مجمع گفت وگوی همكاری آسیا (ACD) گفت: گسترش گردش درون آسیایی یكی از مهمترین اولویت های این مجمع و تحقق این مهم را دنبال می كنیم.

به گزارش ایرنا، «باندیت لیمچون» ( Bandit Limschoon ) روز دوشنبه در نشست خبری كنفرانس بین المللی همدان 2018 پایتخت گردشگری آسیا گفت: چرا با وجود مقاصد گردشگری فراوان در داخل آسیا، به آمریكا و دیگر قاره ها سفر می كنیم؟ اگر همكاری كشورهای آسیایی موفقیت آمیز باشد می توان به اهداف خود دست یابیم.
وی با بیان اینكه گردشگری برای آسیا مقوله مهمی محسوب می شود، توضیح داد: نیمی از كشورهای آسیایی همچون تایلند، كامبوج، كره و ایران دارای مقاصد فراوان و جذاب گردشگری هستند.
دبیركل مجمع گفت وگوی همكاری آسیا اظهار داشت: كشورهای آسیایی علاوه بر گردشگر پذیری، سهم قابل توجهی در اعزام گردشگران دارند.
لیمچون تاكید كرد: اگر گردشگری درون قاره ای گسترش یابد به نفع ایران است چراكه این كشور را می توان به عنوان مقصد گردشگری تمام جهان معرفی كرد تا گردشگران را از كشورهای مختلف جذب كند.
وی بیان كرد: هدف دوم اتحادیه همكاری های آسیایی گسترش منابع انسانی در كشورهای آسیایی است بنابراین به دنبال پرورش و آموزش نیروی انسانی در حوزه گردشگری هستیم.
دبیركل مجمع گفت وگوی همكاری آسیا افزود: كشورهایی همچون تایلند و كامبوج در این حوزه دارای تجربه فراوان هستند و مدارس و دانشگاه های مختلف برای ترویج این صنعت پاك دارند و ایران می تواند از این تجربیات استفاده كند.
لیمچون اضافه كرد: دنبال افزایش مشاركت و كمك رسانی به كشورهای عضو اتحادیه همكاری های آسیایی هستیم چراكه برخی اعضا توانایی و ظرفیت توسعه صنعت گردشگری كشورشان را ندارند.
وی ادامه داد: بنابراین با گسترش همكاری بین كشورهای عضو درصدد توسعه صنعت گردشگری بین كشورهای آسیایی هستیم.
دبیركل مجمع گفت وگوی همكاری آسیا بیان كرد: طرح توسعه گردشگری بین كشورهای كامبوج و تایلند موفقیت آمیز بود.
لیمچون ابراز امیدواری كرد: مدل كامبوج - تایلند در ایران پیاده و برای نمونه این مدل تحت عنوان ایران - تركیه اجرا شود.
همدان از پنجم شهریور به مدت 2 روز میزبان مهمانان خارجی شامل وزرای خارجی چند كشور آسیایی، دبیر كل ACD و چندتن از مسئولان ملی است.
معاون اول رئیس جمهوری، رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و دبیر كل ACD (اتحادیه همكاری های آسیایی) در نخستین روز اجلاس گردشگری آسیا با موضوع تطبیق معیارهای شهر خلاق با شهر همدان سخنرانی كردند.
پس از كنفرانس، پنل‌های تخصصی و تورهای بازدید از مناطق گردشگری استان همدان شامل گنجنامه، غار علیصدر، پیاده راه بوعلی، آرامگاه استر‌ومردخای، راسته بازار همدان و شهر سفال لالجین برگزار می شود.
در روز دوم این گردهمایی نشست های دو جانبه و چند جانبه بین رئیس سازمان میراث فرهنگی و مسئولان خارجی برگزار می شود.
استان همدان دارای حدود یكهزار و 800 اثر تاریخی، تفریحی و گردشگری است.
7526*2090
۰ نفر