۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۶
کد خبر: 83015441
T T
۰ نفر
142 میلیون تردد خودرو در استان اصفهان ثبت شد

اصفهان- ایرنا- مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان گفت: 142 میلیون تردد خودرو در پنج ماه اول سالجاری توسط دوربین‌های موجود در محورهای مواصلاتی استان ثبت شد.

به گزارش ایرنا، مهدی خضری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینكه این تعداد تردد نسبت به سال گذشته در همین مدت 10.4درصد افزایش یافته است، افزود: سال گذشته حدود 268 میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان ثبت شده بود.
وی از استقرار 34 دوربین نظارتی و 105 دوربین ثبت تخلف با نظارت تصویری كنترل سرعت در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: استان اصفهان در سال 96 با 48 میلیون تُن جابه‌جایی كالا، رتبه نخست كشور را به خود اختصاص داد.
مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینكه سال گذشته 15 میلیون مسافر توسط ناوگان حمل و نقل مسافر در جاده‌های استان جابه‌جا شدند، افزود: 58 هزار راننده در حوزه حمل و نقل بار و مسافر و 35 هزار خودرود در حمل و نقل بار و 9 هزار و 500 خودرو در حمل و نقل مسافربری استان اصفهان فعال هستند.
وی با بیان اینكه 109 نقطه حادثه‌خیز در استان شناسایی شده است كه اصلاح 67 نقطه از آنها در اولویت قرار دارد، گفت: 70 تا 80 درصد از تصادفات در استان بدلیل عوامل انسانی است.
خضری با بیان اینكه بیشترین عامل تصادفات در استان ناشی از بی توجهی به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی است، افزود: عمده تصادفات محورهای مواصلاتی استان اصفهان منجر به واژگونی ناوگان حمل و نقل می‌شود.
وی گفت: بر اساس آمار پزشكی قانونی استان اصفهان، 204 نفر در تصادفات چهار ماهه نخست سال 96 فوت كردند و هشت هزار و 505 نفر نیز مصدوم شدند كه این آمار در مدت مشابه سالجاری به 211 فوتی با افزایش 3.4 درصد و 9 هزار و 302 مصدوم با افزایش 9.4 درصدی رسیده است.
مدیركل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان این كه مقرر شده است كه محاسبه كرایه حمل و نقل بار بر اساس تُن ‌كیلومتر صورت گیرد، گفت: امیدواریم تا پایان شهریور این وعده اجرایی شود تا بتوانیم خبر خوشی به رانندگان دهیم.
وی با تأكید بر ضرورت توزیع عادلانه بار میان رانندگان حمل و نقل بار افزود: ساماندهی و توزیع عادلانه باربری ها در شهرستان‌های شهرضا، فلاورجان، نجف‌آباد و مباركه انجام و باعث رضایت‌مندی خوبی میان رانندگان شده است.
خضری با اشاره به افزایش قیمت لاستیك و قطعات مصرفی خودروهای حمل و نقل بار گفت: قیمت لاستیك از چند ماه گذشته به صورت صعودی بالا رفته بود كه با پیگیری صورت گرفته، لاستیك ‌هم اكنون به قیمت عرضه مستقیم توزیع می‌شود.
وی افزود: با افزایش نرخ ارز و اختلاف بر سر واردات لاستیك، هنوز ساماندهی خوبی در این زمینه صورت نگرفته اما ارز دولتی با نرخ چهار هزار و 200 تومان برای واردات لاستیك اختصاص یافته كه در صورت آمادگی تشكل‌های صنفی، ارز در اختیار آنان قرار می‌گیرد و می‌توانند لاستیك را با این نرخ وارد كنند.
به گزارش ایرنا، 60 پروژه راهداری در این استان با هزینه بالغ بر یكهزار میلیارد ریال در هفته دولت به بهره برداری می رسد.
این پروژه ها در حوزه راهداری، حمل و نقل، مجتمع های خدماتی- رفاهی و سامانه های حمل و نقل هوشمند اجرا شده است.
بر اساس برنامه های راهبردی و اولویت های تعریف شده در اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان، ساخت، ترمیم و اصلاح شبكه راه ها ویژه اصلاح نقاط حادثه خیز، عملیات احداث مجتمع های خدماتی، رفاهی و راه اندازی مركز معاینه فنی مكانیزه خودروهای سنگین و نیمه سنگین برای حفاظت از محیط زیست و تقویت ایمنی خودروها در دستور كار قرار گرفته است.
استان اصفهان از نظر تعداد شركت حمل و نقل بار، تعداد پایانه حمل بار و مسافر و آموزش كاربران حمل و نقل، رتبه اول كشور را دارد.
بیش از 41 هزار دستگاه خودرو با 48 هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان فعالیت می كند كه نزدیك به 10 درصد از ناوگان حمل بار كشور را شامل می شود.
459 شركت حمل و نقل بار، 6 پایانه حمل بار، 26 پایانه حمل مسافر، هشت مركز مكانیزه معاینه فنی و 43 مجتمع بین راهی در سطح استان اصفهان فعالیت می كند.
استان اصفهان دارای 11 هزار و 500 كیلومتر راه است كه بدلیل موقعیت خاص آن در مركز و به عنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر كشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
استان اصفهان دارای 399 كیلومتر آزاد راه، یكهزار و 659 كیلومتر بزرگراه، 2 هزار و 791 كیلومتر راه همسنگ و 29 كیلومتر آزاد راه است.
ت 7150 /6027