سيد« عمادالدين هزاوه اي » روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اين اعتبارات در قالب 456 فقره تسهيلات در راستاي تثبيت و ايجاد شغل در شهرها و روستاهاي استان مركزي پرداخت شده است.
وي ادامه داد: 266 ميليارد و 827 ميليون ريال تسهيلات اشتغال روستايي امسال در قالب 217 طرح به صندوق كارآفريني اميد استان مركزي معرفي شده است كه 156 طرح به مبلغ 104 ميليارد و 580ميليون ريال مصوب شده است.
مديرصندوق كارآفريني اميد استان مركزي گفت: 118 طرح با رقم تسهيلات 71 ميليارد و 850 ميليون ريال اشتغال روستايي در مرحله انعقاد قرارداد است و 90 طرح به رقم تسهيلات 25 ميليارد و 800 ميليون ريال به متقاضيان پرداخت شده است.
هزاوه اي افزود: 11 فقره از طرح هاي پرداخت شده به متقاضيان تسهيلات اشتغال روستايي در حوزه كشاورزي، 72 طرح در حوزه صنعت و هفت طرح در حوزه خدمات بوده است.
وي ادامه داد: با پرداخت اين تسهيلات براي 135 نفر به صورت مستقيم اشتغال ايجاد شده است.
مديرصندوق كارآفريني اميد استان مركزي گفت: اميد است با تامين ضامن ها توسط متقاضيان ميزان تسهيلات پرداختي اشتغال روستايي اين صندوق تا پايان شهريور ماه تا 40 درصد افزايش يابد.
هزاوه اي پرداخت تسهيلات اشتغال داخلي را از ديگر برنامه هاي صندوق كارآفريني اميد براي ايجاد اشتغال در شهر و روستاهاي استان مركزي عنوان كرد و افزود: 24 ميليارد و 195 ميليون ريال امسال در قالب 80 طرح در حوزه هاي مختلف صنعت، كشاورزي و خدمات پرداخت شده است.
وي ادامه داد: 11 مورد از تسهيلات پرداختي در طرح هاي كشاورزي، 15 مورد صنعت و 54 طرح در حوزه فعاليت هاي خدماتي بوده است.
مديرصندوق كارآفريني اميد استان مركزي از انعقاد تفاهم نامه اين صندوق با اداره كل ورزش و جوانان، ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت ارتباطات و فن آوري اطلاعات، اداره كل راهداري و حمل و نقل جاده اي، شيلات و مركز ملي فرش استان خبر داد و خاطرنشان كرد: 17 ميليارد و 620 ميليون ريال در قالب 36 فقره تسهيلات در راستاي اين تفاهم نامه ها به متقاضيان پرداخت شده است.
هزاوه اي گفت: 21 مورد از تسهيلات اعطايي در حوزه صنعت و 15 فقره تسهيلات در حوزه فعاليت هاي خدماتي بوده است.
وي ادامه داد: 26 ميليارد و 781 ميليون ريال نيز امسال در قالب 227 فقره تسهيلات در زمينه سپرده هاي مردمي براي تثبيت اشتغال در استان پرداخت شده است.
مديرصندوق كارآفريني اميد استان مركزي اظهار داشت: پرداخت يك ميليارد و 530 ميليون ريال در قالب 18 فقره تسهيلات ضروري، پنج فقره وام ضروري كاركنان و يك ميليارد ريال تسهيلات به خانه مطبوعات استان از ديگر خدمات صندوق كارآفريني اميد استان در سال جاري بوده است.
هزاوه اي ادامه داد: پرداخت تسهيلات صندوق كارآفريني استان مركزي در زمينه هاي مختلف اشتغال روستايي، مستقيم و سپرده گذاري در مجموع براي 476 ايجاد و تثبيت شغل در استان به همراه داشته است.
وي يادآور شد: مطالعات طرح هاي روستاي بدون بيكار و هر روستا يك محصول توسط صندوق كارآفريني اميد در استان مركزي اجرا شده و در حوزه اجراي طرح روستاي بدون بيكار چهار روستا شامل روستاي «بصري» شازند در حوزه انجام فعاليت فرفوژه و مشتقات، روستاي «هزاوه» اراك در زمينه توليد شيره و مشتقات، «آبگرم»محلات در زمينه آبگرم و آب درماني و روستاي «زرنوشه» آشتيان در زمينه پرسكاري شناسايي شده است.
مديرصندوق كارآفريني اميد استان مركزي ادامه داد: همچنين در زمينه اجراي طرح هر روستا يك محصول روستاي «جيرياي» اراك در زمينه فرش دستباف، روستاي «دستجرد» شازند ايجاد كارگاه يخچال سازي، روستاي «تلخاب» فراهان توليد تريكو، روستاهاي «اميرآباد» و« شيرين آباد» اين شهرستان فعاليت در حوزه صنعت كفش، روستاي «سمقاور »كميجان در زمينه مبلمان و روستاي «امير آباد» محلات در زمينه كشت گل محمدي شناسايي شده است كه با توجه به جمعيت و ظرفيت اين روستا ها در آينده نزديك به روستاهاي بدون بيكار افزوده مي شود.
وي افزود: اجراي طرح هاي روستاي بدون بيكار و هر روستا يك محصول با اعتباري بالغ بر 69 ميليارد ريال از ابتداي هفته آينده در شهرستان هاي اين استان آغاز مي شود.
استان مركزي با بيش از سه هزار واحد صنعتي، به عنوان قطب چهارم صنعت ايران و دومين قطب صنايع مادرتخصصي كشور مطرح است و به لحاظ تنوع در توليد در رتبه اول كشور قرار دارد.
1955/6013/
اراك - ايرنا - مديرصندوق كارآفريني اميد استان مركزي گفت: 97 ميليارد ريال تسهيلات در حوزه هاي مختلف اشتغال روستايي، ضروري و اشتغال داخلي در سال جاري توسط اين صندوق در استان پرداخت شده است.