۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۳۹
کد خبر: 83018126
T T
۰ نفر
رژیم آل خلیفه از ابتدای امسال 174 بحرینی را ربوده است

دوحه – ایرنا - جمعیت ملی – اسلامی الوفاق (بزرگترین جریان مخالف دولت بحرین) اعلام كرد : رژیم آل خلیفه از ابتدای سال جاری میلادی 174 نفر را ربوده است .

به گزارش روز جمعه ایرنا، این جمعیت در بیانیه ای كه به مناسبت روز جهانی ' قربانیان ربوده شدن اجباری ' صادر كرد، افزود : ربایش انسان ها و بازداشت های خودسرانه به اصلی ترین ابزار دولت بحرین برای سركوب مخالفین تبدیل شده است.
بیانیه می افزاید: دستگیری مخالفین بدون وقفه و در تمامی ساعات روز ادامه دارد و مردم از مارس 2011 میلادی تاكنون لحظه ای روی آرامش به خود ندیده اند.
بیانیه در ادامه هدف رژیم از ربایش و ممانعت از اعلام سرنوشت فرد بازداشت شده را ایجاد جو رعب ، وحشت ، نگرانی و مجازات دسته جمعی فرد بازداشتی و خانواده اش اعلام كرده ومی افزاید: رژیم با بدترین روش ها افراد بازداشتی را شكنجه می كند تا آنها را وادار به اعتراف اجباری نماید.
جمعیت الوفاق درادامه بیانیه خود آورده است:در اغلب موارد افراد به صورت غیر قانونی بازداشت و در جریان بازجویی شكنجه می شوند. سرنوشت و محل نگهداری آنها از خانواده پنهان می گردد و سپس مرگ در زندان نزدیك می شود.
این جمعیت در ادامه با درخواست از جامعه جهانی برای تشكیل یك كمیته مستقل حقیقت یاب به منظور تعیین سرنوشت صدها نفری كه از سوی رژیم آل خلیفه بازداشت شده اند، خواستار تعقیب و مجازات ناقضین حقوق بشر در بحرین شد.
بحرین از 14فوریه 2011 ( 25 بهمن 1390) صحنه انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی كار آمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی كشورشان هستند.
ناآرامی‌های بحرین تاكنون ده ها كشته و هزاران زخمی بر جای گذاشته است. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت كرده است.
خشونت های آل خلیفه به بازداشت، شكنجه و اخراج از محل كار محدود نمی شود بلكه شیوه های شدیدتری از خشونت اخیراً به كار گرفته می شود. صدور و اجرای حكم اعدام كه اخیراً درباره شش جوان بحرینی به كار گرفته شد و همچنین «ناپدیدشدگی اجباری» از جمله این شیوه های خشن است كه رژیم آل خلیفه اعمال می كند.
ناپدیدشدگی اجباری به معنای این است كه اشخاص دستگیر و به مكان نامعلومی منتقل می شوند و حكومت اطلاعاتی نیز از آنها در اختیار خانواده های شان و یا افكار عمومی قرار نمی دهد. این وضعیت می تواند ماهها و تا سال ها نیز ادامه پیدا كند.
در مقدمه «كنوانسیون بین‏ المللی حمایت از تمامی اشخاص در برابر ناپدیدشدن اجباری» از ناپدیدشدگی اجباری به عنوان «جرم» یاد شده و در زمره جنایت ضد بشریت قرار دارد. در بند یكم ماده یكم این كنوانسیون آمده است كه «هیچ كس نباید در معرض ناپدید شدن اجباری قرار گیرد.» در بند دوم این ماده نیز آمده است كه «هیچ موقعیت استثنایی، اعم از جنگ یا تهدید جنگ، بی ثباتی سیاسی داخلی یا هر حالت اضطراری عمومی دیگری نمی تواند وسیله توجیه ناپدید شدن اجباری باشد.»
بازداشت‌های غیرقانونی و آدم ربایی‌های دولتی در این كشور، بحرین را در ردیف 22 كشور ركورد دار جهان در این زمینه قرار داده است.
گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سركوب مخالفان محكوم كرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این كشور شده‌اند.
سازمان دیده بان حقوق بشر اخیرا اعلام كرد: دولت بحرین از آغاز انقلاب مردمی تاكنون 738 نفر را سلب تابعیت كرده است.
خاورم**1508**1590