۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۰۰
کد خبر: 83021734
T T
۰ نفر
توسعه پايدار مشكل همه كشورهاي دنياست

اصفهان- ايرنا- رئيس كميته مشاور انجمن جهاني پارك هاي علم و فناوري گفت: توسعه پايدار مشكل همه كشورها و پارك هاي علم و فناوري در جهان است.

'مك لين سيواندا' روز دوشنبه در حاشيه برگزاري سي و پنجمين كنفرانس جهاني پارك هاي علم و فناوري در اصفهان در گفت و گو با ايرنا با اشاره به حضور كشورهاي مختلف جهان در اين نشست افزود: چگونگي دستيابي به توسعه پايدار و اقتصاد دانش بنيان، يك مشكل جهاني و همگاني است.
وي گفت: كنفرانس اصفهان در پيشبرد صنعت پارك هاي علم و فناوري در دنيا از اهميت ويژه اي برخوردار است.
رئيس كميته مشاور انجمن جهاني پارك هاي علم و فناوري با اشاره به سخنان وزير علوم تحقيقات و فناوري كشورمان در اين كنفرانس گفت: اقتصاد ايران بعنوان يك اقتصاد دانش بنيان در حال حركت و پيشرفت است.
وي افزود: سي و پنجمين كنفرانس جهاني پارك هاي علم و فناوري به بررسي مساله توسعه پايدار مي پردازد و خروجي آن براي همه كشورهاي شركت كننده بسيار مفيد و موثر خواهد بود.
سيواندا گفت: محل و زمان مناسبي براي برگزاري اين كنفرانس انتخاب شده است.
كارشناس برنامه ريزي و توسعه اقتصاد از آلمان هم در اين كنفرانس گفت: ارتقاء 'استارت آپ ها'(شركت هاي نوپا) براي رسيدن به توسعه دانش پايدار از اهميت ويژه اي برخوردار است.
'كلوس كانزمن'(klaus kunzman) افزود: براي رسيدن به توسعه پايدار بايد نگرش ها را تغيير دهيم و آينده نگر باشيم.
وي با بيان تاكيد بر ضررورت همكاري با شركت هاي دانش محور گفت: براي رسيدن به توسعه پايدار بايد با دانشگاه ها، كارشناسان، مدرسان و وكيلان ارتباط داشته باشيم و همه آنها را درگير كار كنيم.
كانزمن با بيان اينكه چالش زيادي در راه رسيدن به توسعه پايدار وجود دارد، اظهار داشت: بايد موانع موجود در اين زمينه را حل و نگراني ها را برطرف كنيم.
وي با اشاره به ضرورت برخورداري از نقشه راه براي ايجاد ارتباط و مشاركت راهبردي در اين زمينه گفت: اطلاعات و داشتن رويكرد همه جانبه در اين زمينه از اهميت ويژه اي برخوردار است.
كارشناس برنامه ريزي و توسعه اقتصاد آلمان با بيان اينكه بايد با پارك هاي علم و فناوري مطرح دنيا ارتباط برقرار و از آنها الگو برداري كنيم، گفت: براي ارتقاء دانش و توسعه اقتصادي بايد از كشورهاي اروپايي و چين الگوبرداري كنيم.
وي گفت: پاريس يك شهر گردشگري است كه كارهاي پايه اي خوبي در اين پيوند انجام داده و در زمينه توسعه شهري پيشرفت خوبي داشته است.
به گزارش ايرنا، سي و پنجمين كنفرانس جهاني پارك هاي علم و فناوري، روز دوشنبه با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و معاون علمي و فناوري رييس جمهوري به ميزباني جمهوري اسلامي ايران و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در مهمانسراي عباسي اين شهر آغاز شد.
در اين كنفرانس سه روزه، رئيس و دبيركل انجمن پارك هاي علم و فناوري جهان، وزير علوم افغانستان، سفيران بيش از 30 كشور و كارشناسان پارك هاي علم و فناوري 50 كشور جهان حضور دارند.
عنوان اين كنفرانس 'بسوي شهرها و جوامع پايدار، پرورش و ترويج اكوسيستم‌ هاي نوآوري' است كه از مجموع 158 مقاله رسيده به دبيرخانه از 30 كشور جهان، 53 مقاله كامل انتخاب و 27 مقاله به صورت شفاهي ارائه خواهد شد.
ايجاد زمينه تبادل نظر ميان پارك ‌هاي علم و فناوري جهان از اهداف مهم برگزاري اين كنفرانس است و قرار است با همكاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كشورمان، مذاكرات دو جانبه بين مديران پارك‌ هاي داخلي و خارجي برگزار شود.
نزديك به پنج هزار شركت دانش بنيان با 42 هزار شغل در كشورمان فعال است.

ت 7150 /6027
۰ نفر