محمد حسين حسني روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در يك سال گذشته 28 هزار و 600 مورد ازدواج در آذربايجان غربي به ثبت رسيد كه حدود يك پنجم آن به طلاق منجر شد.
وي با اشاره به بررسي عمده دلايل طلاق در آذربايجان غربي، بيان كرد: نبود توانايي ارتباط صحيح بين زوجين، خشونت، خيانت، مسايل جنسي، بيكاري و مسايل مربوط به اشتغال به ترتيب بيشترين علت طلاق در استان را شامل مي شود.
معاون فرهنگي و امور جوانان آذربايجان غربي با اشاره به افزايش طلاق هاي عاطفي در جامعه، گفت: تاثير و نقش منفي اين گونه طلاق ها هم اكنون در سطح جامعه بيشتر از طلاق هاي رسمي بوده و به پرورش آسيب هاي زيادي از درون خانواده هاي نابسامان موجب شده است.
وي با تاكيد بر ضرورت جلوگيري از افزايش طلاق در جامعه، گفت: اعضاي خانواده اي كه بر اثر طلاق از هم مي پاشد، با مشكلات متنوع تري مواجه مي شوند و در اين بين كودكان و زنان آسيب پذيري بيشتري دارند.
حسني اضافه كرد: وقوع طلاق، كودك را با تنش هاي رواني و اختلال هاي عاطفي روبه رو مي كند و همين امر گرايش كودكان طلاق به انواع انحراف ها، نابهنجاري ها و بزهكاري هاي اجتماعي را فراهم مي كند.
وي همچنين درباره علت ثبات ازدواج هاي سنتي نسبت به ازدواج هاي امروزي، گفت: حاكميت ارزش ها و سنت ها در ميان زوج هاي سنتي باعث شده است تا زن و مرد طلاق را يك عمل ضد ارزش و هنجار اجتماعي به شمار بياورند.
به گزارش ايرنا، بيشترين نسبت طلاق به ازدواج كشور در سال گذشته مربوط به استان تهران با ميزان 43 درصد و كمترين آن مربوط به استان سيستان و بلوچستان به ميزان 10 درصد بوده است.
معاون فرهنگي و امور جوانان آذربايجان غربي به منظور ديدار و گفت و گو با جوانان مهاباد به اين شهرستان سفر كرده است.
شهرستان مهاباد با 237 هزار نفر جمعيت در جنوب آذبايجان غربي قرار دارد.
9903/6185/3072
مهاباد- ايرنا- معاون فرهنگي و امور جوانان آذربايجان غربي گفت: نسبت طلاق به ازدواج در اين استان 22 درصد بوده و نسبت به ميانگين كشوري آن هفت درصد پايين تر است.