به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه انجمن موسیقی ایران، حسن علیزاده، داریوش پیرنیاكان، بهداد بابایی، بهروز همتی، هومان اسعدی، سیدمجتبی حسینی؛ معاون امور هنری؛ علی ترابی؛ مدیر كل دفتر موسیقی؛ علی ثابت نیا مدیر عامل انجمن موسیقی ایران و مهدی افضلی؛ رییس موسسه توسعه هنرهای معاصر، از موزه موسیقی صبا دیدن كردند كه طی آن بر طراحی برنامه هایی متناسب با جایگاه موزه صبا تأكید شد.
سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری؛ در این بازدید گفت: برنامه های رویداد محور، موضوعی، آموزشی، پژوهشی كه متناسب با موزه صبا و در راستای معرفی ابوالحسن خان صبا و مشخصه های موسیقی او باشد؛ می تواند در موزه صبا با توجه به جایگاه و شأن و فضای موزه، برنامه ریزی شود و امیدواریم با همراهی و مشاركت هنرمندان و ارایه نظرات، پویایی بیشتر موزه را شاهد باشیم.
حسینی همچنین در این بازدید بر برطرف كردن نیازهای موزه موسیقی صبا از نظر امكانات تأكید كرد.
در این دیدار قرار شد هنرمندان بزرگ موسیقی كشور نیز طرح های خود برای اعتلای موزه صبا را ارائه دهند.
ابوالحسن صبا متولد به سال 1281 در تهران بی شك از بزرگترین نوازندگان، آهنگسازان صد ساله گذشته ایران است. جدای اجرای كوك ردیف موسیقی ایرانی بر روی سازها، تدوین و زنده كردن آثار موسیقایی نواحی و آموزش نسلی از بزرگان موسیقی از جمله كارهای استاد صبا است.
او كه با ویولن معجزه می آفرید، استاد سازهای سهتار، سنتور، تنبك، نی، كمانچه، پیانو و تار نیز بود.
موزه صبا، كه پیش از این محل زندگی استاد بود، جایی است كه برخی از نت آهنگ های وی، سازهای اش و صفحه هایی از آن دوره نگه داشته می شود و جا دارد كه برای شناخت بهتر موسیقی اصیل ایرانی و اركسترال از ظرفیت های این موزه استفاده شود.
فراهنگ ** 9012** 1418
تهران - ایرنا - بزرگان و اساتید موسیقی اعلام كردند برای شناساندن ابوالحسن صبا و دستاوردهای موسیقایی اش، برنامه هایی برای معرفی وی و موزه موسیقی صبا طراحی می شود.